Επικαιρότητα

To Pinterest αλλάζει και μοιάζει αρκετά με το feed του Instagram!

Οι αλλαγές στο Pinterest ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάρτιο και ανανεώνονται διαρκώς μέχρι και σήμερα. Το redesign του αγαπημένου μέσου θυμίζει πλέον ολοένα και περισσότερο το Instagram.

Το Pinterest αλλάζει και μοιάζει αρκετά με το feed του Instagram, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ιδιαίτερα γιατί οι αλλαγές προς το παρόν είναι μικρές και θα λέγαμε ουσιαστικές.

Όλοι θυμόμαστε όταν τον Μάρτιο, είδαμε στη ροή του Pinterest ένα ξεχωριστό section, στο οποίο μπορούμε να βλέπουμε όσα ανεβάζουν οι χρήστες που ακολουθούμε. Αυτή η ίδια ροή τώρα αλλάζει και παίρνει μια νέα μορφή, που θα λέγαμε μοιάζει αρκετά με του Instagram.

αλλαγές στο Pinterest

Photo: Pinterest/The Verge

Ειδικότερα, οι φωτογραφίες είναι τετράγωνες και φέρουν πάνω τίτλο, αλλά και κατηγορία, ενώ κάτω από τις εικόνες, το Pinterest προτείνει σε μια οριζόντια γραμμή, άλλους λογαριασμούς που μπορεί να θέλεις να ακολουθήσεις.

Πέρα, όμως, από τη διάταξη, η χρονολογική ροή παραμένει ίδια με πριν, ενώ υπάρχει και το κουμπί «Αποθήκευση» κάτω από τις φωτογραφίες, που σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τις αγαπημένες σου.

Ο επανασχεδιασμός του Pinterest φαίνεται να έχει ήδη κυκλοφορήσει σε όλες τις εφαρμογές για κινητά παγκοσμίως και όσο μπορεί η αλλαγή να φαίνεται μικρή, είναι σίγουρα ουσιαστική και αρκετά βοηθητική για όσους χρησιμοποιούν το app από το smartphone, καθώς η περιήγηση είναι πλέον αρκετά πιο ευχάριστη.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: