Ανακοίνωση DIGEA: 28η Οκτωβρίου πέφτει το μαύρο στο MEGA

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του MEGA, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της DIGEA, την 28η Οκτωβρίου πέφτει το μαύρο στο MEGA. Συγκεκριμένα, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

H DIGEA ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από τον νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.

Υπενθυμίζεται ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε την Τετάρτη 24/10 προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες και να κατέβει το σήμα.

Θυμίζουμε ότι το ΣτΕ με την απόφασή του, απέρριψε την προσφυγή της Τηλέτυπος η οποία στρέφονταν κατά της αδειοδοτικής διαδικασίας.

«Δεν έχει πια κανέναν νόημα να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα», έγραψαν σε μήνυμά τους την Πέμπτη οι εργαζόμενοι για το Mega, ενώ ανέφεραν πως δεν είχαν λάβει ακόμη κάποιο επίσημο χαρτί «γι’ αυτό το κακό που έρχεται».

Τώρα, δυστυχώς, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση και το μεγάλο κανάλι μετράει τις τελευταίες του στιγμές.

https://ipop.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s