Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τις τελευταίες του στιγμές μετράει το MEGA | Πότε θα κοπεί το σήμα του

Θέμα χρόνου είναι να πέσει «μαύρο» στο MEGA, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες -ίσως και ώρες- το κανάλι θα σταματήσει να εκπέμπει.

Πότε θα κοπεί το σήμα του MEGA; Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ΣτΕ απέστειλε τη σχετική απόφαση στο ΕΣΡ. Τα επόμενα βήματα είναι να μεταβιβαστεί στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) με τελικό παραλήπτη την Digea, η οποία θα κατεβάσει το σήμα του καναλιού.

Το ΣτΕ, με την απόφασή του, απορρίπτει το αίτημα της «Τηλέτυπος», η οποία ζητούσε να ακυρωθεί ο προηγούμενος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το News 24/7, υπάρχει πιθανότητα την Τρίτη 23 Οκτώβρη να πέσει το «μαύρο» στο MEGA.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το σήμα του MEGA θα κοπεί μέσα στις επόμενες ημέρες, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμα το πότε ακριβώς.

Υψηλόβαθμη πηγή του ΕΣΡ, μιλώντας στο Real.gr, σημείωσε πως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρέλαβε στα χέρια του την απόφαση του ΣτΕ βάσει της οποίας πρέπει να τερματιστεί άμεσα η λειτουργία του Mega λόγω της μη συμμετοχής του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο οποίος ολοκληρώθηκε αισίως καθιστώντας παράνομο όποιο σταθμό γενικής στόχευσης εκπέμπει πανελλαδικά χωρίς άδεια.

Το πρωί της Τρίτης, το ΕΣΡ θα προωθήσει τη σχετική απόφαση, όπως προβλέπει ο νόμος, ταυτόχρονα στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) αλλά στην Digea, η οποία αναμένεται να την εκτελέσει εντός τριών ημερών.

Φυσικά, το MEGA προηγουμένως θα λάβει σχετική ενημέρωση ως προς το πότε θα κοπεί το σήμα του ενώ είναι πιθανό να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, που θα προετοιμάζει τον σταθμό και το κοινό για το κλείσιμο του καναλιού.

Θα ακολουθήσει η εκδίκαση της αίτησης των τραπεζών αναφορικά με την υπαγωγή της «Τηλέτυπος ΑΕ» για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων.

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: