Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Ταύρο

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας έχει ως κύριο φαινόμενο την Πανσέληνο του μήνα, στον Ταύρο.Σχηματίζεται την Τετάρτη στις 7.45μμ στην 1η μοίρα του Ταύρου. Μία Πανσέληνο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα που φωτίζει πτυχές του πεπρωμένου μας.

Η Σελήνη είναι πάντα το γοητευτικό εκείνο σώμα που από την αρχαιότητα μας απασχόλησε και μας εξήρε την φαντασία. Οι φάσεις της, ακολουθούν κάθε φορά τις προσωπικές μας συγκινήσεις και οι συγκινήσεις μας ταυτίζονται με τις φάσεις της.

Αυτή τη φορά, φθάσαμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, ζώδιο έξαρσης της Σελήνης, δηλαδή της πλέον δυνατής της θέσης.

Η φετινή Πανσέληνος όμως, δεν είναι τόσο εύκολη και απολαυστική! Κι αυτό γιατί ο κυβερνήτης της, η Αφροδίτη, διανύει το ζώδιο αδυναμίας της, τον Σκορπιό, και ταυτόχρονα είναι σε ανάδρομη πορεία. Έχουμε λοιπόν μία περίοδο ενδοσκόπησης και προσωπικής αναζήτησης. Μία μακριά διαδρομή που θα φέρει αποτελέσματα και συμπεράσματα μετά τις αρχές του νέου έτους.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο συνήθως περιγράφει την ανάγκη της ικανοποίησής μας σε δύο βασικά σημεία: στην ύλη και στο συναίσθημα. Καθώς είναι απαραίτητο να νιώσουμε ασφάλεια, το χρήμα και η αγάπη, θα είναι πρωταρχικής σημασίας . Σχετίζεται με τη γονιμότητα, την επαφή με την ύλη και την ανάγκη των αποκτημάτων. Γιατί ο Ταύρος (ως σημείο του ζωδιακού) «εργάζεται» για να εξασφαλίσει ό,τι θεωρείται αναγκαίο στη ζωή, απολαμβάνει την ομορφιά της ύλης (γεύση, χρώματα, αρώματα, φυτά και χρήμα). Χρειαζόμαστε πλέον πρακτικές απολαβές, ηρεμία και απόλαυση.

Θα μπορέσουμε να τα κερδίσουμε;

Η Σελήνη στην έξαρσή της, υπόσχεται πολλά… Αυτή τη φορά όμως, δεν είναι τόσο απλό να τα αγγίξουμε.

Παρατηρώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, έχουμε τα εξής…

Η υπομονή δεν θα λείψει, ίσως μάλιστα είναι τονισμένες οι απαιτήσεις με εμμονή και πείσμα. Ρεαλιστικά και πρακτικά θα πρέπει να ενδιαφερθούμε πλέον για τον σπόρο που φυτέψαμε τον προηγούμενο μήνα.

Η Πανσέληνος του Ταύρου προτάσσει την ανάγκη να καλλιεργήσουμε το έδαφος, να αναπτύξουμε το έργο μας, να ενδιαφερθούμε για απολαύσεις συναισθηματικές και φυσικές… για την ομορφιά της ζωής!

Το φεγγάρι αυτό τον μήνα, φέρει καρμικά στοιχεία και μας οδηγεί προ των ευθυνών μας.

Έχει ως κυβερνήτη την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία μάλιστα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, αλλά ταυτόχρονα η αντίθεση της Σελήνης προς τον Ήλιο, είναι σε τετράγωνο ακριβείας με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Ένα μονοπάτι διασταυρώνει το φως με το σκοτάδι, το χθες με το αύριο. Είμαστε στο σταυροδρόμι εξελίξεων και αρκετών αλλαγών. Όμως πρέπει και επιβάλλεται να πάρουμε αποφάσεις!

Το χθες μας έφερε στην σημερινή κατάσταση. Αν είχαμε κάνει κινήσεις που δεν ήταν σωστές, τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες

Αν είχαμε αδικηθεί, τώρα με την σωστή συμπεριφορά, θα μπορέσουμε να βρούμε την δικαίωση.

Αν αμελήσαμε τις απολαύσεις και χαρές της ζωής, θα πρέπει να κάνουμε στροφή και να δώσουμε στον εαυτό μας τα δώρα που στερήθηκε.

Αν έχουμε εμείνει στις προσωπικές απολαύσεις με κάθε κόστος, τώρα είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουμε απώλειες αυτών.

Οι εξαρτήσεις, είναι ένα βασικό στοιχείο που αντιμετωπίζουμε με την συγκεκριμένη Πανσέληνο. Εξαρτήσεις οικονομικές ή συναισθηματικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Χρειάζεται να απομακρύνουμε ό,τι μας δεσμεύει και μας περιορίζει. Ταυτόχρονα όμως, να δώσουμε χώρο για μικρές καθημερινές χαρές, που θεωρήσαμε επουσιώδεις.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου είναι στον Ταύρο και είναι στο νεφέλωμα των Πλειάδων. Έχουμε μία ασαφή εικόνα για το πώς θα προχωρήσουμε στη ζωή μας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να μην αποσυντονιστούμε.

Ο στόχος είναι ένας και σαφής: το χαμόγελο ψυχής.

Το σημαντικό στην φάση αυτή του φεγγαριού, είναι να φωτίσουμε τις σκοτεινές μνήμες και βαθύτερες πτυχές μας, που εμπεριέχουν φόβο, απώλεια, εμμονές, ζήλια, εκδικητικά συναισθήματα και επιλογές. Να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα προσωπικό, με σθένος και αποφασιστικότητα. Να απαιτήσουμε να είμαστε περισσότερο ευτυχείς, σίγουροι, σταθεροί, ασφαλείς…

Το «σταυροδρόμι» στο οποίο βρισκόμαστε, είναι ένα σημείο καμπής, είναι η ευκαιρία να αποτινάξουμε ό,τι ή όποιον δρα δόλια σε βάρος μας. Να αντιμετωπίσουμε το ένστικτο, την καθήλωση, την ιδιοτέλεια.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται…

Στο σταυροδρόμι των καρμικών επιλογών, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στηρίζει την Αφροδίτη και την Πανσέληνο.

Με τη σοφία της έως τώρα εμπειρίας, με γνώση, με επιλογή και ευθυκρισία, θα έχουμε την δύναμη να καθαρίσουμε το τοπίο της μνήμης, να θέσουμε σοβαρούς στόχους, να αναλάβουμε τις ευθύνες και τις συνέπειες των επιλογών του παρελθόντος, να προσδιορίσουμε τις αξίες που θα γίνουν οδηγός μας.

Θα ήταν προτιμότερο όμως, να μην αδημονούμε, να μην κινηθούμε βιαστικά, επιπόλαια ή να αποφύγουμε να αναζητήσουμε πρόσκαιρες επιτυχίες ή εφήμερα οφέλη.

Ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο μάθημα της περιόδου που διανύουμε, της Πανσελήνου του Οκτωβρίου, της οποίας η επίδραση δεν θα είναι διάρκειας μόνο ενός δεκαπενθημέρου… αλλά θα ως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τον αποσυμβολισμό της μοίρας της, η Πανσέληνος μας συμβουλεύει να ενδιαφερθούμε για τις δυνάμεις της Φύσης, να τις αντιληφθούμε και να μεταμορφωθούμε μέσω αυτών, για να αισθανθούμε ένα με το Όλον. Πιστεύω είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή, προκειμένου να νιώσουμε στο Φυσικό Πεδίο, ένα με τις πνευματικές και φυσικές δυνάμεις της Δημιουργίας.

Ας απολαύσουμε την δυναμική της Πανσελήνου των απολαύσεων και της αγάπης, αγκαλιάζοντας πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό και τις ανάγκες του.

Με αποφασιστικότητα και αισιόδοξη οπτική, ας αγγίξουμε γύρω μας ό,τι ευχαριστεί τις αισθήσεις, ό,τι προσδίδει χρώμα στο γκρίζο της καθημερινότητας…

Κριός

Με την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά κινείστε το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Ας περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα βασικά στοιχεία που περιγράψαμε στην εισαγωγή, προσδίδουν υπομονή, τάξη και επιμέλεια στη ζωή σας. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από τον τρόπο που κινηθήκατε πρόσφατα. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Ταύρος

Στον δικό σας χώρο έχουμε την Πανσέληνο του μήνα. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να δημιουργήσετε με τα ταλέντα σας το προσωπικό σας στυλ. Το σταυροδρόμι των εξελίξεων που περιγράφηκε στην εισαγωγή των προβλέψεων, σας φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις!

Δίδυμοι

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, αλλά μέσα στην οικογένεια είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση. Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας ανακαλύψετε αυτό που σας ενδιαφέρει και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, για τους οποίους θα τολμήσετε λίγο αργότερα. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, και μειώστε το άγχος σας. Σκέψεις και αποφάσεις για την εξέλιξή σας, φωτίζουν τις επιλογές σας.

Καρκίνος

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα και να ωφεληθείτε οικονομικά. Είστε από εκείνους που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η Πανσέληνος προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Παράλληλα θα πρέπει να φανείτε αποφασιστικοί, μπροστά στα διλήμματα της Πανσελήνου όπως περιγράφηκαν στην εισαγωγή. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Απλές καθημερινές και αισθητικές λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Λέων

Σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι ζωής, είστε με αυτή την Πανσέληνο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα βοηθήσουν τα επόμενα σχέδιά σας. Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα σχεδιαστούν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν δώρα να σας αποδώσουν . Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Παρθένος

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί η Πανσέληνος στον Ταύρο σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται να ανοίγουν πόρτες, να συναντάτε διεξόδους και να προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…Ωστόσο διλήμματα για το αν ακολουθείτε τον δρόμο της «καρδιάς», θα σας απασχολήσουν έντονα.

Ζυγός

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα για στόχους πολυδάπανους, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας. Καθώς είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση, άγχος ή ανασφάλεια και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Αναλογίζεστε τις αξίες και ό,τι έχει για σας ουσία και βάθος.

Σκορπιός

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή αναθεώρηση ή αξιολόγηση σχέσεων. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν, αλλά μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπέρασμα. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή θα χρειαστείτε από ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη. Η προσωπική μας εξέλιξη μετρά ιδιαίτερα και προβληματίζει.

Τοξότης

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, ίσως προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα μπορείτε να συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, αλλά ξεκινήσατε πολλά παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Είστε σε ένα δίλημμα για την εξέλιξή σας, μέσα από έναν δημιουργικό στόχο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο.

Αιγόκερως

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα αφού σχηματίζει θετικές γωνίες προς το ζώδιό σας. Καθώς η Πανσέληνος εξελίσσεται και αφήνει το χρώμα της, υπάρχουν όμορφες προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ανακτήστε την τόλμη και θα έρθει ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε υπεύθυνοι, αξιόλογοι και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από την στάση ζωής και θα γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο. Η φύση θα σας προσφέρει χαρές και ηρεμία. Στο δίλημμα που θέτει η Πανσέληνος, θα πρέπει να αποταμιεύσετε δυνάμεις και αξίες που θα γίνουν το εφόδιό σας για τις επόμενες κινήσεις σας. Αποδεσμευτείτε από το χθες!

Υδροχόος

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Θα έχετε όμως έξοδα ή δαπάνη για μία επένδυση. Με τα μέλη της οικογένειας (και απαιτήσεις του/της συντρόφου), η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας. Αν σας αρέσει η φύση και η τέχνη, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Αφήνετε πλέον πίσω τις ατομικές επιδιώξεις και επιδιώκετε να αντλήσετε χαρά από τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σας.

Ιχθείς

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάτω από ένταση και εκνευρισμό. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά. Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα δώσει μορφή στο έργο σας, καθώς θα μπορείτε να το αποδώσετε μέσω της τέχνης σας. Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε επιθετικοί ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι. Η δραστηριότητα των πολλών συναλλαγών μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε. Θα αναδειχτεί το ταλέντο της επιλογής και της αξιοποίησης των προσόντων σας.

https://www.neolaia.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: