Δεν θα χρειαστεί να σηκώσεις ποτέ ξανά το τηλέφωνο σε διαφημιστικές κλήσεις!

Πόσες φορές δεν έχεις εκνευριστεί επειδή σήκωσες το τηλέφωνο σε άγνωστο νούμερο και τελικά ήταν απλά ακόμα μια διαφημιστική κλήση που ήρθε για να σου σπάσει λίγο παραπάνω τα νεύρα;

Δεν θα χρειαστεί να σηκώσεις ποτέ ξανά το τηλέφωνο σε διαφημιστικές κλήσεις γιατί ο project manager της Google δεσμεύτηκε γι’ αυτό!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα λειτουργία «Call Screen» θα σου δείχνει ποιες κλήσεις είναι διαφημιστικές κι εσύ θα μπορείς χωρίς καθόλου τύψεις είτε να πατάς την απόρριψη είτε να το βάζεις στο αθόρυβο και ν’ αγνοείς την κλήση.

Με βάση τη νέα λειτουργία, όταν κάποιος δέχεται μια κλήση από άγνωστο αριθμό, έχει τη δυνατότητα να πατήσει το «Call Screen», το οποίο θα αναγράφεται στην οθόνη του κινητού.

Εάν το πατήσει, θα εμφανιστεί ένας αυτόματος «τηλεφωνητής», ο οποίος θα ρωτήσει ποιος καλεί, αλλά και τον λόγο της κλήσης.

Την ίδια στιγμή, μια καταγραφή της συνομιλίας αναρτάται στο τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο.

Ο χρήστης να διαλέξει στη συνέχεια εάν θα απαντήσει στην κλήση, αν θα στείλει ένα ηχητικό μήνυμα ή αν θα καταγράψει την κλήση ως ανεπιθύμητη.

Εάν επιλέξει να καταγράψει την κλήση ως ανεπιθύμητη, τότε την επόμενη φορά το «Call Screen» θα ενημερώνει ότι πρόκειται για κλήση spam.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη εξαρχής στα μοντέλα της εταιρίας Pixel 3 και το Pixel 3 XL. Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να έρθει στο Pixel, Pixel XL, Pixel 2 και Pixel 2 XL.

 

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s