Πότε θα κλείσει οριστικά το MEGA;

To MEGA κλείνει και με τη «βούλα» του ΣτΕ, αφού το Δικαστήριο απέρριψε τις αιτήσεις, οι οποίες ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης του ΕΣΡ για τον τερματισμό της λειτουργίας του καναλιού. Ποια είναι, όμως, η διαδικασία που ακολουθείται μετά την απόφαση του ΣτΕ;

Πότε κλείνει το MEGA; Αναρωτιούνται όλοι τις τελευταίες ημέρες, ενώ το μεγάλο κανάλι φυσικά εξακολουθεί να δείχνει σε επανάληψη τις σειρές που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε ν’ αγαπάμε!

Το «μαύρο» στο MEGA είναι θέμα χρόνου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αφού το κανάλι τελικά δεν υπέβαλε δήλωση αλλαγής φυσιογνωμίας του προγράμματός του, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και του ΕΣΡ, που κρίνουν συνταγματική την διακοπή εκπομπής του, το κανάλι μετράει τις τελευταίες του εβδομάδες.

Όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία, μέσα στις επόμενες ημέρες, το ΣτΕ αναμένεται να στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στο ΕΣΡ, το οποίο με τη σειρά του θα ενημερώσει τη DIGEA.

Στη συνέχεια, η ψηφιακή πλατφόρμα DIGEA θα αποστείλει επιστολή στην εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, με την οποία θα την ενημερώνει ότι εντός 48 ωρών θα διακόψει το σήμα της.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι η παραπάνω διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα διακοπεί το σήμα του MEGA και στη συνέχεια θα δούμε τα σχετικά των περιουσιακών στοιχείων.

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s