Αυτό το beauty trend μπορεί να επισφραγίσει την αγάπη σας με το σύντροφό σου

Δεν είναι εντελώς καινούριο σαν συνήθεια για τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια να θέλουν να χαράξουν τον έρωτά τους σε τοίχους, παγκάκια, κορμούς δέντρων. Για την ακρίβεια ήταν η επιτομή του ρομαντισμού κάποιες δεκαετίες πριν. Η νέα τάση η οποία έχει αρχίσει και γίνεται πολύ δημοφιλής είναι λίγο πιο επίπονη αφού περιλαμβάνει δερματοστιξία. Πρόκειται δηλαδή για ίδια τατουάζ που κάνει το ζευγάρι. Το ζευγάρι, έπειτα από αρκετή έρευνα, καταλήγει στο ίδιο ή ένα αλληλοσυμπληρούμενο σχέδιο το οποίο αποτυπώνεται στην επιδερμίδα με τη μορφή του τατουάζ, επισφραγίζοντας έτσι για πάντα τον έρωτα του ενός για τον άλλο.

Αυτό το beauty trend, ακολούθησαν και ο τραγουδιστής και ηθοποιός Joe Jonas με τη σύντροφό του, Sophie Turner, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, οι οποίοι μάλλον αποφάσισαν να μας κάνουν να αναστενάξουμε από τα love vibes.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ εμπνευσμένο από την παιδική ταινία Toy Story. Πρόκειται για μια φράση την οποία έλεγε συνέχεια ο χαρακτήρας Buzz Lightyear και αυτή δεν είναι άλλη από το “To Infinity and Beyond” που σημαίνει “στο άπειρο και ακόμη παραπέρα”. Το τατουάζ δεν εμφανίζεται ολοκληρωμένο στον καθένα αλλά η φράση είναι μισή στον Jonas και μισή στην Sophie και για να εμφανίστεί ολόκληρη πρέπει το ζευγάρι να είναι μαζί με τα χέρια πιασμένα, αφού το τατουάζ έχει γίνει στο εσωτερικό μέρος των καρπών τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ζευγάρια να δηλώνουν τον έρωτά τους με αυτό τον τρόπο. Άλλωστε υπάρχει μια νέα τάση η οποία θέλει τα παντρεμένα ζευγάρια αντί για κανονικές βέρες κοσμήματα, να κάνουν τατουάζ στο ring finger ένα κοινό σχέδιο.

Βέβαια η ερώτηση είναι μια: Αν τυχόν η σχέση καταλήξει σε χωρισμό πως ξεπερνάς το παρελθόν σου όταν το κουβαλάς συνέχεια πάνω σου;

Επίσης θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τις επιπτώσεις στην επιδερμίδα σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε μετέπειτα σε αφαίρεση του τατουάζ καθώς η τεχνική του λέιζερ επηρεάζει σε κάποιες περιπτώσεις την όψη της επιδερμίδας.

https://www.marieclaire.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s