Όσα πρέπει να έχεις στο πορτοφόλι σου και όσα πρέπει να πετάξεις ASAP

στις

Το πορτοφόλι είναι ένα αντικείμενο που είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα το κουβαλάς πάντα μαζί σου. Εκτός και αν είσαι στις περιπτώσεις που δεν χρησιμοποιείς πορτοφόλι και τα χρήματα και τις κάρτες τα βάζεις μέσα στις τσέπες σου.

Σίγουρα το πορτοφόλι σου είναι κάτι που σε απασχολεί ως θέμα. Μέσα βάζεις τα χρήματά και τις πιστωτικές σου κάρτες έτσι σε περίπτωση που το χάσεις, σίγουρα θα πάθεις ένα μίνι εγκεφαλικό. Σκέψου μόνο το άγχος που σε πιάνει αν δεν το βρεις στην τσέπη σου ή στην τσάντα σου. Γι’ αυτό το λόγο σου έχουμε την λίστα με το τι πρέπει να έχεις στο πορτοφόλι σου και τι δεν πρέπει να έχεις.

τι πρέπει να έχεις στο πορτοφόλι

Να έχεις μαζί σου μόνο δύο πιστωτικές

Είναι κάτι που θα σε απαλλάξει σε περίπτωση που το χάσεις ή σε περίπτωση κλοπής. Όσες περισσότερες πιστωτικές έχεις τόσο περισσότερο άγχος θα σου προκληθεί αν χάσεις το πορτοφόλι σου και δεν το καταλάβεις. Επιπλέον, αν χάσεις το πορτοφόλι σου είναι πολύ αγχώδης η διαδικασία να περιμένεις να έρθουν οι νέες πιστωτικές κάρτες. Για αυτό το λόγο βάλε στο πορτοφόλι σου μια πιστωτική κάρτα και μια ακόμα για έκτακτη ανάγκη σε περίπτωση που ξεμείνεις. Άφησε τις υπόλοιπες στο σπίτι.

σου έχουμε την λίστα με το τι πρέπει να έχεις στο πορτοφόλι σου και τι δεν πρέπει να έχεις.

Να έχεις ένα μικρό ποσό χρημάτων μαζί σου

Ζούμε σε ένα κόσμο χρεωστικών καρτών, αλλά τα μετρητά είναι ακόμα ο βασιλιάς των συναλλαγών. Θέστο ως κανόνα να έχεις πάνω σου μέχρι 50 ευρώ τα οποία να τα κρατάς για περίπτωση ανάγκης. Μην έχεις μόνο χαρτονομίσματα, όμως, μαζί σου. Να κουβαλάς και κέρματα, τα οποία είναι καλά για να τα χρησιμοποιείς για τα πιο μικρά ποσά.

Αυτός είναι και ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις και αποταμίευση.

Ποτέ να μην έχεις μαζί σου επίσημα έγγραφα

Μπορεί να σου φανεί ανόητο, αλλά αν χάσεις αυτά, θα στεναχωρηθείς περισσότερο απ’ ό,τι για το ποσό που έχεις μέσα. Για να μην παραλείψουμε πόσο δύσκολο είναι να αντικατασταθούν. Η διαδικασία είναι σκέτη ταλαιπωρία.

Προφανώς και θα πρέπει να τα έχεις πάνω σου σε περίπτωση που ταξιδεύεις ή αν έχεις να κάνεις κάποια δουλειά. Αυτά τα έγγραφα είναι απαραίτητα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όμως, γενικότερα, είναι καλύτερα να τα αφήσετε και τα δύο σε κάποιο χρηματοκιβώτιο ή να τα κρύψετε κάπου στο σπίτι.

Πέτα όλες τις αποδείξεις (αφού πρώτα τις ελέγξεις)

Το χειρότερο όταν κρατάς πολλές αποδείξεις μέσα στο πορτοφόλι είναι ότι δεν μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι όταν βιάζεσαι.

σου έχουμε την λίστα με το τι πρέπει να έχεις στο πορτοφόλι σου και τι δεν πρέπει να έχεις.

Βάλε μια παιδική φωτογραφία στο πορτοφόλι σου

Σύμφωνα με μια μελέτη του University of Hertfordshine στην Αγγλία, διαπίστωσε ότι όταν υπάρχει φωτογραφία μωρού μέσα στο πορτοφόλι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη. Αυτό το στοιχείο μπορεί να αναγκάσει ένα άτομο να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το πορτοφόλι σε αυτόν που ανήκει.

Στη μελέτη, το 88% των πορτοφολιών με φωτογραφία μωρού επέστρεψε στον ιδιοκτήτη.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s