Εάν δεν σου αρέσει το καινούριο Gmail, υπάρχει τρόπος να γυρίσεις στο παλιό!

στις

Εάν δεν σου αρέσει το καινούριο Gmail, υπάρχει τρόπος να γυρίσεις στο παλιό, το κλασικό, αυτό που είχες αγαπήσει και είχες μάθει να χρησιμοποιείς!

Σίγουρα θα πρόσεξες κι εσύ τις πρόσφατες αλλαγές, στις οποίες προχώρησε το Gmail, το οποίο απ’ το Καλοκαίρι του 2018 δεν έχει σταματήσει να αλλάζει τη μορφή του.

Και ναι, οι αλλαγές σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όπως το Gmail είναι σημαντικές και θα πρέπει να ενημερωνόμαστε γι΄αυτές. Τι γίνεται, όμως, όταν έχουμε συνηθίσει σε κάτι τόσο πολύ, που αρνούμαστε να το αλλάξουμε; Επιστρέφουμε στο κλασικό Gmail, γιατί το ίδιο μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Πώς μπορείς να γυρίσεις στο κλασικό Gmail; Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δε θα σου πάρει πάνω από λίγα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τους New York Times, για να επιστρέψεις στο κλασικό Gmail, θα πρέπει να μεταβείς στις Ρυθμίσεις, τις οποίες μπορείς να βρεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στην αρχική σελίδα του Gmail.

Κάνε κλικ πάνω σ’ αυτό και πάτησε την επιλογή: «Επιστροφή στο κλασικό Gmail». Στη συνέχεια, η παλιά έκδοση θα πρέπει να εμφανίζεται αμέσως.

Photo: Collette Reitz/Gmail

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από το Softonic, η επιστροφή στην παλιά έκδοση θα είναι δυνατή μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018, καθώς μετά όλοι οι λογαριασμοί θα ενημερωθούν αυτόματα με τη νέα έκδοση. Η χαρά οπότε κρατάει λίγο και ίσως είναι καλύτερα να αρχίσεις να συνηθίζεις τη νέα μορφή του Gmail.

Κι αν δυσκολεύεσαι να τη συνηθίσεις, σκέψου όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Για παράδειγμα, εάν δεν είσαι καλός στο να απαντάς γρήγορα τα email σου, η νέα έκδοση του Gmail θα σου υπενθυμίζει ποια μηνύματα δεν έχεις απαντήσει, ενώ περιλαμβάνει και το χαρακτηριστικό Smart Reply, η οποία σύντομα θα εμφανιστεί και στους υπολογιστές.

Gmail

@gmail

Sometimes a gentle nudge is all it takes to answer an email. See how we can help you prioritize messages, reply faster, work offline & more → http://goo.gl/D7N23V 

Τέλος, η ενημερωμένη έκδοση είναι καλύτερη και όσον αφορά την ασφάλεια του λογαριασμού σου. Περιλαμβάνει ακόμα το Design Refresh που σε προειδοποιεί να μην ανοίξεις ένα μήνυμα, σε περίπτωση που αυτό ενδέχεται να είναι απάτη.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s