Η προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram αλλάζει και σε ενδιαφέρει!

Η προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram αλλάζει και σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους. Τι εξετάζει το app;

Η προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram αλλάζει και το app έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές. Τι ακριβώς αλλάζει, όμως, στην προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram τόσο στα Stories όσο και στα posts που κάνουν οι χρήστες;

Μπαίνουν πιο «αυστηρά» κριτήρια και ένα χαρακτηριστικό για την τοποθεσία το οποίο μπορεί να είναι…διπλής ανάγνωσης. Τι δοκιμάζει το αγαπημένο μας app; Οι χρήστες όταν ποστάρουν Stories ή Posts θα μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες χώρες, οι χρήστες των οποίων θα μπορούν να δουν το περιεχόμενο που ανέβασες. Και όχι όλος ο κόσμος.

Η Jane Machun Wong έκανε ένα screenshot απ’ τη συγκεκριμένη αλλαγή που δοκιμάζει το Instagram. Σε αυτήν βλέπουμε ότι θα μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένες χώρες στις οποίες θα θέλεις να προβάλλεις το περιεχόμενο που ανεβάζεις και όχι σε όλο τον πλανήτη, όπως γίνεται τώρα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σύμφωνα με αναφορές θα είναι διαθέσιμο και στα Stories.

Jane Manchun Wong@wongmjane

Instagram is testing geofencing posts and stories.

It allows creators to limit the specific countries where their content will be visible.

Αυτή η αλλαγή στην προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram σίγουρα μας επηρεάζει όλους, αλλά λίγο περισσότερο τις διάφορες εταιρίες και brands που θα μπορούν να περιορίσουν το περιεχόμενό τους σε συγκεκριμένες χώρες. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να φτιάξουν ένα περιεχόμενο το οποίο θα αναφέρεται συγκεκριμένα σε μια ορισμένη τοποθεσία.

Κι έτσι, θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να το δουν άλλοι χρήστες από την συγκεκριμένη τοποθεσία. Πολλά κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter και το Facebook, έχουν ήδη τη συγκεκριμένη ρύθμιση με περισσότερους περιορισμούς στην τοποθεσία και στη χώρα που είναι η βάση σου.

Hector Rodriguez

@OpTicH3CZ

This video is not available in your location.

Η αλλαγή στην προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram δεν είναι διαθέσιμη ακόμα σε όλους τους χρήστες καθώς βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

Όπως και να ‘χει το Instagram κάνει διάφορες δοκιμές ώστε να αξιοποιήσει καλύτερα την τοποθεσία των χρηστών.

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s