Κανένα Microblading -H νέα τάση στον σχηματισμό των φρυδιών λέγεται Μicroshading

στις

To microblading, αντίθετα από πολλές άλλες beauty τάσεις, κατάφερε και μπήκε στην ζωή μας, με πολλές χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο, να το έχουν υιοθετήσει για τον σχηματισμό των φρυδιών τους.

Μικροσκοπικές γραμμές χαράσσονται στο δέρμα, με ειδικό εργαλείο και γεμίζουν με μελάνι, όπως στην διαδικασία του τατουάζ.

Η διαδικασία είναι λίγο έως αρκετά επώδυνη, αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι τρία χρόνια.

Πάνω λοιπόν που είχαμε αρχίσει να εξοικειωνόμαστε με το microblading, μέσα από beauty vlogs των πιο διάσημων beauty bloggers, έρχεται κάτι νέο. To microshading.

Σύμφωνα με το New beauty, προορίζεται για εκείνες με λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα ή φρύδια που είναι ήδη γεμάτα, αλλά χρειάζονται διόρθωση στο σχήμα.

Ονομάζεται «shading» και όχι «blading» επειδή η διαδικασία μοιάζει περισσότερο με τη δημιουργία μιας σκιάς ή κλίσης με μικροσκοπικές κουκκίδες χρώματος, αντί για λεπτές γραμμές, όπως στο microblading.

Το αποτέλεσμα μοιάζει όπως αν γεμίζατε τα φρύδια σας με σκιά (Powder brows). Αλλά μη τρομάζετε. Το χρώμα καθώς περνούν οι μέρες ξεθωριάζει και δεν είναι τόσο έντονο.

Το microshading, το οποίο επίσης αναφέρεται ως ombré brows, έχει την ίδια διάρκεια και οι τιμές ξεκινούν από τα 600 ευρώ για την κάθε συνεδρία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αν χρειάζεται μπορεί να γίνει συνδυασμός των δύο τεχνικών, σε περιπτώσεις που τα φρύδια είναι πολύ λεπτά και χρειάζονται συμπλήρωση στο σχήμα.

Το microshading φαίνεται ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα ικανοποιητικό. Άραγε μπορεί να γίνει ο διάδοχος του microblading και να το ξεπεράσει;

 

nataliearmin.com

 

http://www.bovary.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s