Θέλεις να μάθεις πόσες ώρες σπαταλάς στο YouTube;


Θέλεις να μάθεις πόσες ώρες σπαταλάς στο YouTube; Τώρα μπορείς με πολύ απλά βήματα. Έτσι, από…περιέργεια!

Θέλεις να μάθεις πόσες ώρες σπαταλάς στο YouTube; Πόσες ώρες απ’ τη ζωή σου σπαταλάς με το να βλέπεις videos το δημοφιλές app; Γιατί, όπως γνωρίζεις το ένα video φέρνει τον άλλο και η ώρα περνά χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι.

Τι κάνει πλέον, το YouTube; Όταν οι χρήστες ανοίγουν το account menu τους, τότε θα δουν ένα update στο προφίλ τους, το οποίο θα τους δείξει πόσες ώρες την ημέρα περνούν βλέποντας video. Πόσες ώρες πέρασαν την ημέρα, την προηγούμενη ημέρα ή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια καλύτερη αντίληψη σχετικά με τον χρόνο που περνούν οι χρήστες στο YouTube ώστε να μπορούν να πάρουν αποφάσεις με το πώς επιθυμούν το εντάξουν καλύτερα στη ζωή τους», ανέφερε η εταιρία σε σχετική της δήλωση.

Το YouTube παίρνει αυτά τα στοιχεία από το ιστορικό σου, επομένως αν έχει αυτήν την επιλογή απενεργοποιημένη για λόγους προστασίας του απορρήτου, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στο νέο update της εφαρμογής.

Το νέο προφίλ του κάθε χρήστη συνοδεύεται από άλλες πρόσφατες λειτουργίες που έχει αναπτύξει το YouTube για να βοηθήσει τους χρήστες του να κατανοήσουν καλύτερα την τεχνολογία, να εστιάσουν σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία και να αποσυνδεθούν από αυτά που δεν χρειάζονται. Κι έτσι να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα social media.

Οι χρήστες πλέον μπορούν να βάλουν ένα timer, ξυπνητήρι, για να τους έρχεται κάθε φορά που είναι ώρα να κάνουν ένα διάλειμμα. Παράλληλα, το YouTube έχει λανσάρει ακόμα δύο επιλογές με στόχο να περιορίσει τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό τηλέφωνο των χρηστών απ’ την εφαρμογή. Έτσι, το κινητό σου δεν θα χτυπά κάθε λίγο και λιγάκι, συνειδητοποιώντας πως πρόκειται για μια ειδοποίηση από το YouTube.

«Έχουμε προσθέσει επίσης, μια επιλογή για τους χρήστες να λαμβάνουν μια ειδοποίηση την ημέρα ενώ μπορούν να διαμορφώσουν τις ειδοποιήσεις τους έτσι ώστε να έρχονται μόνο μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια, που θα έχει επιλέξει ο χρήστης», ανέφερε η CEO του YouTube, Susan Wojcicki.

 

Home Page

Κατηγορίες:Τεχνολογία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: