Εξαφανίστηκε η λίστα με τους φίλους στο Facebook ( ; )

στις

Τέλος η λίστα με τους φίλους σου στο Facebook; Ναι! Το αγαπημένο μας social media ανακοίνωσε πως τέλος η λίστα με τους φίλους σου στο Facebook, αυτούς που είχες βάλει με “αστεράκι” για να σου εμφανίζονται τα posts τους και να σου έρχονται ειδοποιήσεις.

Μπορείς να είχες σε αυτή τη λίστα φίλους, οικογένεια, γείτονες, συναδέλφους αλλά πλέον δεν θα σου εμφανίζονται οι αναρτήσεις τους πρώτες.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα πιο προσωποποιημένο Facebook, όπου μπορούσες να δεις όλα τα updates των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για σένα ή όλες οι αναρτήσεις απ’ τον πρώην που stalkαρες!

Όμως, κάτι αλλάζει…Μπορείς να έχεις Friend List Feeds, αφού φτιάξεις πρώτα μια λίστα με φίλους στο Facebook. Και αυτοί οι φίλοι υποσχόμαστε (όχι εμείς, αλλά το Facebook) ότι δεν θα εξαφανιστούν.

λίστα με τους φίλους στο Facebook

Η ανακοίνωση του Facebook, που μπορεί να έχει ήδη εμφανιστεί στην αρχική σου, αναφέρει πως δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί θα μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις, να επεξεργαστείς και να κάνεις share στη λίστα με τους φίλους σου.

Το Friend List Feeds, θα είναι ο νέος τρόπος να βλέπεις τα updates από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να τα ξεχωρίσεις από τη γενική ροή που έχεις στο app.

H λίστα με τους φίλους σου υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια και πολλοί τη χρησιμοποιούν. Θα πρέπει πρώτα να φτιάξεις μια λίστα, να βάλεις ένα τίτλο και μετά να δεις όλους σου τους φίλους και να προσθέσεις μόνο αυτούς που επιθυμείς. Πρόσεξε να τους προσθέσεις στη σωστή λίστα.

Το Facebook κάνει focus στις “έξυπνες” λίστες, στις οποίες μπορείς να προσθέσεις άτομα που έχουν τις ίδιες λεπτομέρειες, από το σχολείο, το Πανεπιστήμιο, τη δουλειά αλλά και ανθρώπους που μένουν κοντά σου.

Έτσι, θα τα έχεις όλα πιο τακτοποιημένα.

 

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s