Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο διαδραστικό χαρακτηριστικό του Instagram περιλαμβάνει emojis!

Το Instagram δεν σταματάει να δοκιμάζει ποτέ νέα πράγματα και έρχεται με ένα νέο χαρακτηριστικό να μας κάνει να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τα Insta Stories.

Ποιο είναι το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει Instagram; Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπορούμε σύντομα να αντιδρούμε στα Stories των φίλων μας χρησιμοποιώντας emojis.

Το χαρακτηριστικό έχει ήδη εμφανιστεί σε αρκετούς χρήστες, αλλά προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο σε όλους. Επειδή μέχρι στιγμής οι τρόποι να απαντήσουμε σε ένα Story είναι περιορισμένοι στην απάντηση που μπορούμε να στείλουμε, αυτό το νέο χαρακτηριστικό κάνει το Instagram ακόμα πιο διαδραστικό.

Ο πρώτος που ανακάλυψε αυτό το νέο χαρακτηριστικό ήταν ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος ανέφερε ότι: «Δοκιμάζουμε έναν τρόπο για να διευκολύνουμε την αλληλεπίδραση με τους φίλους σας στο Instagram», προσθέτοντας ακόμη ότι:

Τώρα θα μπορείτε να αντιδράτε σε Stories μέσα από πέντε έως έξι προτεινόμενα emojis που θα εμφανίζονται στην οθόνη αν κάνετε κλικ στο μικρό εικονίδιο στην κάτω αριστερή πλευρά

Συνήθως το Instagram τεστάρει αυτά τα νέα χαρακτηριστικά σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων για να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να διορθώσει τυχόν λάθη που θα προκύψουν.

Ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό το νέο γνώρισμα θα δημοσιευτεί, αλλά εμείς πάντως ελπίζουμε πως ναι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Instagram φέτος έχει ήδη λανσάρει δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως το «Κάντε μου μια ερώτηση», που σου επιτρέπει να απαντάς στις ερωτήσεις κάποιων φίλων ή να κάνεις εσύ τις δικές σου, καθώς επίσης και το μήνυμα που εμφανίζει στην οθόνη για να σε ενημερώσει ότι έχεις δει όλα τα νέα posts των φίλων σου.

Επίσης, πλέον μπορούμε να βάζουμε και μουσική στα Insta Stories, καθώς το app έκανε τη διαδικασία της προσθήκης μουσικής στα stories πιο εύκολη από ποτέ.

Τα νέα χαρακτηριστικά κάνουν τα Insta Stories πιο διαδραστικά τόσο για τους χρήστες όσο και για τους ακόλουθους τους και μόνο τα καλύτερα μπορούμε να περιμένουμε απ’ αυτά και στη συνέχεια.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: