Οι εργαζόμενοι του MEGA για τους πληγέντες: Δίνουν δύο μισθούς τους

Ακόμα μια συγκινητική πράξη ανθρωπιάς έρχεται αυτή τη φορά απ’ τους εργαζόμενους του MEGA για τους πληγέντες. Διαθέτουν δύο μισθούς τους.

Οι εργαζόμενοι του MEGA για τους πληγέντες ζητούν από τις τράπεζες να αποδεσμεύσουν το ποσό που ισοδυναμεί σε δύο μηνιαίους μισθούς των εργαζομένων με σκοπό το ποσό αυτό να προσφερθεί στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Με μια επιστολή, οι εργαζόμενοι του MEGA εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τους πληγέντες απ’ τις φονικές πυρκαγιές, δίνουν δύο μισθούς τους αν φυσικά ξεπεραστεί το εμπόδιο δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών.

«Τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ας εξετάσουν τις προϋποθέσεις, ας προχωρήσουν τις διαδικασίες κι ας μην κωφεύσουν άλλη μία φορά σε ένα διαφορετικό αίτημά μας. Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας», καταλήγει η επιστολή.

Αναλυτικά, η επιστολή των εργαζομένων του MEGA:

«Το MEGA αδυνατεί να συμβάλει στην ενημέρωση των τηλεθεατών στο θέμα της εθνικής τραγωδίας. Δεν διαθέτει πλέον τα μέσα να προσφέρει αυτό το οποίο υπηρετούσε με συνέπεια τα τελευταία 26 χρόνια και βρισκόταν- όπως όλοι οι τηλεθεατές γνωρίζουν- στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Οι εργαζόμενοι του MEGA δεν μένουν απαθείς απέναντι στον πόνο και την ανάγκη των συνανθρώπων μας που έχασαν τα πάντα στη μεγάλη καταστροφή. Επιθυμούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες. Ζητούμε από τις τράπεζες που κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και στους οποίους έχουν συγκεντρωθεί χρήματα από την εργασία μας να αποδεσμεύσουν το ποσό που ισοδυναμεί σε δύο μηνιαίους μισθούς των εργαζομένων με σκοπό το ποσό αυτό να προσφερθεί στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες του ατέλειωτου πόνου που ζουν οι συνάνθρωποί μας και ατομικά ο καθένας από εμάς προσφέρει ό,τι μπορεί (ρούχα, φάρμακα, αίμα). Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για τους πληγέντες της καταστροφής ζητούμε να μεταφερθεί ποσό ίσο με τους δύο μισθούς όλων μας. Ζητούμε να παρακαμφθεί όλη η γραφειοκρατική και τυπική διαδικασία της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για λόγους ανώτερου σκοπού.

Η περίφημη νομοθετική ρύθμιση που δεν ήρθε ποτέ για τα δεσμευμένα από τις τράπεζες ποσά από τα οφειλόμενά μας ας γίνει επιλεκτικά για την μεταφορά του ποσού ίσου με δύο μηνιαίους μισθούς 420 εργαζομένων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.) στον κρατικό λογαριασμό για τους πληγέντες της φωτιάς. Τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας ας εξετάσουν τις προϋποθέσεις, ας προχωρήσουν τις διαδικασίες κι ας μην κωφεύσουν άλλη μία φορά σε ένα διαφορετικό αίτημά μας. Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Εργαζόμενοι MEGA».

 

https://ipop.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s