Μ’ αυτό το app μαθαίνεις τα πάντα ενώ οδηγείς! Σου διαβάζει πληροφορίες για κάθε μέρος

Εάν έχεις κάποιου είδους εμμονή με το Wikipedia κι είναι η πρώτη πηγή που θα συμβουλευτείς όταν ψάχνεις κάποια σημαντική πληροφορία, τότε αυτό το app σχεδιάστηκε για σένα!

Με την εν λόγω εφαρμογή μαθαίνεις τα πάντα ενώ οδηγείς αφού σου διαβάζει πληροφορίες για κάθε μέρος που περνάς με το αυτοκίνητό σου. Tο app σου διαβάζει το Wikipedia ενώ οδηγείς για να είσαι φωτεινός παντογνώστης!

O developer πίσω απ’ το app είναι ο Malte Ubl, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής για το project Google AMP. Ουσιαστικά, η εφαρμογή εντοπίζει την τοποθεσία του χρήστη και την κάνει match με το αντίστοιχο περιεχόμενο στο Wikipedia.

Στη συνέχεια, αρχίζει να διαβάζει δυνατά τα άρθρα απ’ το Wikipedia, σαν ένας πανέξυπνος συνεπιβάτης σου στο αυτοκίνητο, ο οποίος τυγχάνει να ξέρει τα πάντα για την ιστορία του μέρους απ’ όπου περνάς με το αυτοκίνητο ή περπατάς!

Για τους… περίεργους το πρόγραμμα επιτρέπει επιπλέον στους χρήστες να κλικάρουν προκειμένου να μάθουν κι άλλα σημεία ενδιαφέροντος απ’ τους ντόπιους.

Κάντε κλικ και δείτε την εφαμοργή Road trip Glitch Me.

Η εφαρμογή δουλεύει σε Google Chrome, Firefox και σ΄άλλους browsers που υποστηρίζουν GPS και σύνθεση ομιλίας.

Ο developer της εφαρμογής έγραψε στο Twitter του:

Αφού το ήθελα εδώ και χρόνια, έχτισα ακριβώς αυτό το μικρό app που θα σου διαβάζει άρθρα απ’ το Wikipedia σχετικά με τα μέρη όπου οδηγείς όταν κάνεις road trip

 

«Έφτιαξα την εφαρμογή για εμένα, επειδή συχνά οδηγώ σε μέρη και σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να μαθαίνω πληροφορίες γι’ αυτά ενώ δεν έχω να κάνω τίποτα πιο ενδιαφέρον απ’ το να κάθομαι μπροστά στο τιμόνι», δήλωσε ο Ubl στο The Verge.

Φυσικά, όπως κάθε νέο app, έτσι κι αυτό έχει ακόμα ορισμένες ατέλειες, τις οποίες ο developer του ταξιδιωτικού app υπόσχεται να φτιάξει!

 

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s