Στο QuizBeat μπαίνεις, παίζεις και κερδίζεις μετρητά!

Αν έχεις κόλλημα με τα παιχνίδια στο κινητό, βρήκαμε ένα νέο ελληνικό παιχνίδι, όπου μπαίνεις, παίζεις και κερδίζεις μετρητά! Το όνομα αυτού; QuizBeat!

Το QuizBeat δημιουργήθηκε από άτομα που ανήκαν στην ομάδα που ξεκίνησε το Quizdom και είναι το νέο live τηλεπαιχνίδι στο κινητό, στο οποίο οι χρήστες απαντούν 12 ερωτήσεις και κερδίζουν μετρητά.

Το Quizbeat είναι ουσιαστικά ένα τηλεπαιχνίδι στο κινητό, το οποίο έχει προγραμματισμένα επεισόδια. Αν αναρωτιέσαι, όμως, πώς ακριβώς θα παίξεις και θα φτάσεις στο ν’ αναδειχθείς νικητής, ο Νικόλας Δελής, ένας εκ των ιδρυτών του QuizBeat, είναι εδώ και σου λύνει όλες τις απορίες!

  1. Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το QuizBeat;
  2. Η ομάδα μας αποτελείται από μέλη της ομάδας της επιτυχίας του Quizdom. Το QuizBeat είναι ένα project που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό απ’ την Αμερική κι εκείνη την εποχή εγώ έψαχνα να βρω κάποια ιδέα, η οποία θα συνδύαζε και κάποιο καλό σκοπό. Η ιδέα είναι πολύ καινούρια, είναι μόνο στην Αμερική και την Ελλάδα, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή!
  3. Πώς ακριβώς λειτουργεί το QuizBeat; Κατεβάζω το app, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις μου;
  4. Ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή και λίγο πριν ξεκινήσει το show δέχεται ένα notification στο κινητό του. Ανοίγει την εφαρμογή κι εμφανίζεται ο παρουσιαστής, ο οποίος ξεκινάει να θέτει ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις ξεκινούν από εύκολες και γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους 10 δευτερόλεπτα για ν’ απαντήσουν σωστά στην κάθε ερώτηση. Σε περίπτωση που απαντήσουν λάθος, μένουν εκτός παιχνιδιού, εκτός αν χρησιμοποιήσουν έξτρα ζωές. Ο χρήστης μπορεί να κερδίσει έξτρα ζωές είτε προσκαλώντας κάποιον φίλο του είτε αγοράζοντας μέσα απ’ το app.
  5. Τα κέρδη απ’ τις ζωές είναι εκείνα που προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό;
  6. Ακριβώς! Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαστε σε συζητήσεις με την Apple σχετικά με τον φιλανθρωπικό σκοπό, επομένως να ενημερώσουμε πως σ’ αυτή τη φάση δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα στους χρήστες iOS. Όμως, σε Android η εφαρμογή λειτουργεί προσφέροντας τα χρήματα απ’ τις έξτρα ζωές για φιλανθρωπικό σκοπό.
  7. Επομένως όλη η διαδικασία είναι live;
  8. Όλοι οι χρήστες που συμμετέχουν απαντούν live εκείνη τη στιγμή κι όποιος καταφέρει ν’ απαντήσει και στις 12 ερωτήσεις σωστά, κερδίζει μέρος απ’ το ποσό, το οποίο δίνεται σε κάθε επεισόδιο.

 

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s