Ξέρεις τι σημαίνουν τα λακκάκια στη μέση;

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραπονιούνται για την έλλειψη των δύο χαρακτηριστικών σημαδιών στο τελείωμα της πλάτης τους, τα οποία είναι ευρέως γνωστά ως «λακκάκια».

Κατά κοινή ομολογία, πρόκειται για χαρακτηριστικό που οι άνδρες θεωρούν εξαιρετικά σέξι στο γυναικείο κορμί και το γεγονός πως λίγες είναι οι τυχερές που έχουν το συγκεκριμένο bonus κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών να… ζηλεύει λιγάκι παραπάνω. Κρατήστε αυτό το «τυχερές». Διότι οι σεξολόγοι μας εξηγούν ακριβώς τον λόγο που η συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών έχει κάθε λόγο να χαίρεται. 

Τα λακκάκια αυτά «της Αφροδίτης» (dimples of Venus) -όπως επίσης ονομάζονται- προκύπτουν από την ένωση δύο συγκεκριμένων οστών της πλάτης με τη λεκάνη και αποτελούν γνώρισμα γυναικών κυρίως με συγκεκριμένη γενετική προδιάθεση ή συνδέσμους σε πολύ συγκεκριμένο μέγεθος.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, δημιουργούνται από έναν μικρό σύνδεσμο που εκτείνεται μεταξύ της οπίσθιας απόφυσης άνω λαγόνιου και του δέρματος.

Η επιστήμη αναφέρεται σε αυτά ως «πλευρικές οσφυϊκές εσοχές», ενώ η ύπαρξή τους υποδηλώνει καλή κυκλοφορία του αίματος και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Συναντώνται συχνότερα σε γυναίκες από ό,τι σε άνδρες, με τη συνολική τους εικόνα (το πόσο έντονα, βαθιά ή μεγάλα είναι ) να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι το βάρος (όσο περισσότερο αδυνατίζει κάποιος που τα έχει, τόσο εκείνα γίνονται πιο ορατά) και η φυσική κατάσταση.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, πάντως, είναι άλλο. Και σχετίζεται με το σεξ!

Σύμφωνα πολλούς σεξολόγους, οι άνθρωποι με λακκάκια, έχουν την τάση να έρχονται ευκολότερα σε οργασμό, κάτι το οποίο δικαιολογείται απόλυτα λόγω της… στρατηγικής τους θέσης γύρω από την περιοχή της πυέλου. Τι κι αν η εν λόγω θεωρία δεν φέρει επιστημονική σφραγίδα;

Οι κάτοχοί τους έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευνοημένοι αφού στην ιδέα και μόνο πως η απόλαυση στο σεξ είναι για εκείνους σχεδόν δεδομένη, η αυτοπεποίθησή τους εκτοξεύεται στα ύψη;

Δυστυχώς, όσοι δεν έχουν υπερηφανεύονται για τα λακκάκια τους, θα πρέπει να συμβιβαστούν απόλυτα με την ιδέα, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να τα «χτίσουμε». Ούτε καν με γυμναστική…

 

 

https://limeandlife.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s