Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24/06 – 30/06

Κριός

Προσπαθείτε να «βγείτε» στην επίθεση όμως κάποιες φορές λόγω συναισθηματικών αναστολών κι ευαισθησιών που μέχρι τώρα δεν είχατε αναγνωρίσει, κάνετε πολύ αργά βήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Θα πρέπει να θυμάστε ότι οι αρνητικές σκέψεις κάνετε προκαλούν και μια αρνητική στάση ζωής. Χρειάζεται λοιπόν να προσέχετε πολύ τον τρόπο με τον οποίον σκέφτεστε και ενεργείτε κυρίως τις δυο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Ξέρετε πολύ καλά ότι «παίζετε» με τις λέξεις και τις σκέψεις. Όσο σημαντική είναι για εσάς η επικοινωνία, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το πώς θα αποκτήσετε γνώσεις και πώς θα αντιληφθείτε όσα συμβαίνουν…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Θα πρέπει να θυμάστε ότι με κάθε σκέψη που κάνετε «μαγνητίζετε» συγκεκριμένες καταστάσεις, ανθρώπους ή ακόμα και συναισθήματα. Η Πανσέληνος του μήνα είναι αυτή που δημιουργεί αυτόν τον μαγνητισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σας στις 29 του μηνός, μαζί με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα, δημιουργούν ένα πολύ όμορφο και δυναμικό δίδυμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Χρειάζεται να κατανοήσετε πώς κάθε σκέψη ευημερίας και τύχης που κάνετε για τη ζωή σας, μπορεί να σας βοηθήσει να έλξετε ευημερία και τύχη αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Όλα όσα σκέφτεστε μπορούν να σας κάνουν είτε σκλάβους είτε άρχοντες στη ζωή σας. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 28 του μηνός κι επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Χρειάζεται να αποκτήσετε έναν καθημερινό «μπούσουλα», όπως ο διαλογισμός ή η προσευχή, το οποίο θα χρησιμοποιείτε ώστε να ξεκινά η μέρα σας με έναν καλό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Είστε τα «παιδιά» της τύχης και της χαράς και καλό θα ήταν όσο μπορείτε κι όσο αντέχετε, να κάνετε πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Έρχεστε κοντά με άτομα και καταστάσεις που σας κάνουν πιο συνεργατικούς. Το διάστημα αυτό κατανοείτε τις ανάγκες των γύρω σας και εκφράζετε τα συναισθήματά σας πιο εύκολα. Βρείτε τον εαυτό σας, γιατί τώρα σας παρουσιάζετε μια μεγάλη ευκαιρία…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Αναγνωρίζετε ότι η δράση είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σας αυτό το διάστημα. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, όπου επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχτε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζεται μεγάλη δυνατότητα για να εξελιχθείτε. Θα πρέπει να ακολουθήσετε πολύ πιστά τις «οδηγίες» του πλανητικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s