Ελληνικό άρωμα στα Playmobil! Έγιναν παιχνίδι οι θεοί του Ολύμπου (Photos)

Με ελληνική έμπνευση δημιουργήθηκαν οι νέες φιγούρες Playmobil! Οι θεοί του Ολύμπου έγιναν Playmobil και φθάνουν στα χέρια των παιδιών μας!

Για πρώτη φορά, η εταιρεία παιχνιδιών κυκλοφορεί τους θεούς του Ολύμπου σε μια συλλεκτική σειρά εμπνευσμένη απ’ την ελληνική μυθολογία. Έγιναν, λοιπόν, παιχνίδι οι θεοί του Ολύμπου και τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ελληνική μυθολογία.

Η συλλεκτική σειρά της Playmobil περιλαμβάνει έξι από τους θεούς του Ολύμπου: Τον Δία, την Αθηνά, τον Ποσειδώνα, την Άρτεμη, την Δήμητρα και τον Ερμή.

Ο Δίας ο πανίσχυρος βασιλιάς των θεών, η Αθηνά θεά της σοφίας, ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ποσειδώνας θεός της θάλασσας, η Άρτεμις θεά των δασών και του κυνηγιού και η Δήμητρα θεά της γεωργίας, είναι εδώ για να προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους ένα μαγικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία και ατέλειωτο παιχνίδι. Μέσα από κάθε θεό, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τους μύθους και τα επιτεύγματα που τους κάνουν μοναδικούς και θα διδαχτούν πολλές σοφίες, διασκεδάζοντας.

Η νέα σειρά έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα με στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην ελληνική μυθολογία μέσα απ’ το παιχνίδι.

Τα Playmobil History, που έχουν δημιουργηθεί με την πολύτιμη συμβολή αρχαιολόγων και παιδαγωγών, ψυχαγωγούν τα παιδιά κάθε ηλικίας προσφέροντας γνώσεις και εμπειρίες.

Και οι έξι συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL, κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 4+ ετών είναι διαθέσιμες στα καταστήματα, έτοιμες να πάρουν μέρος στα παιδικά παιχνίδια.

 

 

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s