«Το Δώρο»: Το πρώτο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη

«Το Δώρο» είναι το πρώτο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη κι εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.

Όπως έγραψε ο Στέφανος Ξενάκης στο Facebook για το βιβλίο «Αν μου έλεγε κανείς ότι μια μέρα θα έγραφα βιβλίο, θα του γελούσα με νόημα. Κάπου στην πορεία όμως, έμαθα να περιμένω αυτό που δεν περιμένω..Μου πήρε 3 μήνες να το γράψω, αλλά 49 χρόνια για να μπορέσω να το γράψω. Μου πήρε 49 χρόνια για να καταλάβω ότι η ζωή η ίδια είναι ένα ΔΩΡΟ. ΤΟ ΔΩΡΟ ξεδιπλώνεται μέσα από μια σειρά θαυμάτων, μια σειρά καθημερινών ιστοριών που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτές που συχνά προσπερνάμε. ΤΟ ΔΩΡΟ είναι βγαλμένο από τη ζωή μου. Απ’ τη ζωή μας. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή αγάπη».

 

http://www.gynaikamagazine.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s