Με το νέο feature στο Instagram δεν θα ανοίγεις το app κάθε 5 λεπτά!

στις

Με το νέο feature στο Instagram θα σταματήσεις να ανοίγεις το app κάθε λίγο και λιγάκι για να δεις αν έχασες κάποια φωτογραφία ή post των followers σου. Το “You are all caught up” θα το αγαπήσεις!

Το Instagram έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και το app πιο εύχρηστο και διασκεδαστικό. Το νέο feature στο Instagram θα σε κάνει να μην σκρολάρεις διαρκώς για να δεις τα νέα posts των φίλων σου.

Μετά το χαρακτηριστικό Mute, το οποίο σου επιτρέπει  να μην βλέπεις τα posts όσων δεν συμπαθείς αλλά δεν θέλεις να κάνεις unfollow, έρχεται το You are all caught up”.

 

Τι είναι το νέο feature του Instagram;

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα σε ενημερώνει πιο εύκολα, χωρίς να ψάχνεσαι, αν έχεις κάνει update κι έχεις δει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί απ’ τους χρήστες που ακολουθείς ή αν σου ξέφυγε κάτι!

Συγκεκριμένα, αν έχεις δει όλα τα posts μέσα σε 48 ώρες, τότε θα εμφανίζεται το μήνυμα “You are all caught up” που σημαίνει πως τα έχεις δει όλα και δεν χρειάζεται να σπαταλάς και άλλο χρόνο στο app, εκτός κι αν θέλεις να κάνεις μια καινούργια ανάρτηση.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμο, είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους ανθρώπους που ξοδεύουν πολύ χρόνο στα social media και σου δίνει ένα μήνυμα πως είναι καιρός να κάνεις ένα διάλειμμα αφού τα έχεις δει όλα. Οργανώνει κατά κάποιον τρόπο το Instagram σου και δεν αναρωτιέσαι μήπως “πέρασε” κάτι, μήπως κάποιος πόσταρε κάτι που δεν είδες!

Θεωρείται πως αυτό το χαρακτηριστικό θα δείχνει επίσης, στους χρήστες πόσο χρόνο ξοδεύουν στο Instagram.

Το Instagram έχει περισσότερους από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως από τον Σεπτέμβριο του 2007. Και πριν από περίπου ένα χρόνο, το Instagram ανέφερε πως οι χρήστες είναι ηλικίας κάτω των 25 ετών ενώ σπαταλούσαν κατά μέσο όσο περισσότερα από 32 λεπτά την ημέρα. Οι χρήστες που ήταν άνω των 25 ετών σπαταλούσαν περισσότερα από 24 λεπτά την ημέρα στο Instagram.

 

 

 

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s