Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο χαρακτηριστικό στα Insta Stories θα σε φέρει πιο κοντά με τους…φίλους σου!

Ακόμα ένα νέο χαρακτηριστικό στα Insta Stories έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί και μας έχει ενθουσιάσει! Θα σε φέρει πιο κοντά με τους φίλους σου, θα βάλει τέλος στους τσακωμούς και σου δίνει ακόμα μια δυνατότητα στα Insta Stories σου.

Το νέο χαρακτηριστικό στα Insta Stories θα σε φέρει πιο κοντά με τους φίλους σου…αφού πλέον μπορείς να κάνεις Insta Story το ίδιο ακριβώς Story του φίλου σου στο οποίο σε έχει κάνει mention.

Αν, δηλαδή, ο κολλητός κάνει ένα Insta Story από μια φωτογραφία σας στην παραλία και σε κάνει mention, την ίδια φωτογραφία μπορείς κατευθείαν να την κάνεις κι εσύ Insta Story στο δικό σου account με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κι αφού μέχρι τώρα μπορούσες να κάνεις story το post του άλλου, με το νέο χαρακτηριστικό μπορείς να κάνεις story το story του άλλου!

Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι μικρή αλλά μας αρέσει. Είτε είναι φωτογραφία είτε video στο οποίο σε έχουν κάνει mention μπορείς να το κάνεις repost στον δικό σου λογαριασμό.  Αυτό το νέο χαρακτηριστικό στα Insta Stories ονομάζεται @mention Sharing και εμφανίζεται τη στιγμή που πας να κάνεις tag έναν φίλο σου στο Story.

Το πρόσωπο που θα κάνεις mention θα του έρθει ειδοποίηση μέσω των direct messages μαζί με ένα link “Add this to Your Story”. Έτσι μπορείς απλά να πατήσεις σε αυτό, το story θα φανεί σε προεπισκόπηση ώστε αν θέλεις να γράψεις κάτι ή να βάλεις ένα αυτοκόλλητο και στην συνέχεια να προστεθεί στο Insta Story σου για 24 ώρες.

νέο χαρακτηριστικό στα Insta Stories

Μόλις δημοσιευτεί, οι followers σου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομα του φίλου σου που έκανε αρχικά το συγκεκριμένο story και θα μπορούν να επισκεφτούν αυτομάτως και το προφίλ του.

Το συγκεκριμένο update είναι ισχύει μόνο για όσους λογαριασμούς είναι δημόσιοι και είναι διαθέσιμο σε Android και iOS.

 

 

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: