Το Facebook γιορτάζει τον Pride μήνα με νέα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά!

στις

Το Facebook γιορτάζει τον Pride μήνα με μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών της LGBTQ κοινότητας, με νέα πλαίσια στις φωτογραφίες, backgrounds, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα!

Το Facebook γιορτάζει τον Pride μήνα και ήδη έχουμε δει μερικά απ΄τα καινούργια του χαρακτηριστικά απ’ την περασμένη εβδομάδα. Νέα αυτοκόλλητα που κινούνται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, νέο background για να γράψεις το post σου, νέα φίλτρα για το messenger και μερικά καινούργια πλαίσια για τις φωτογραφίες προφίλ.

Και το καλύτερο απ’ όλα; Όλα αυτά τα καινούργια χαρακτηριστικά δεν θα εξαφανιστούν στο τέλος του μήνα, κάτι που είχε συμβεί πέρυσι.

Για αρχή, στα εφέ κειμένου μόλις συνδεθείς στο Facebook και θέλεις να κάνεις μια ανάρτηση, θα δεις μερικά καινούργια backgrounds ή αυτοκόλλητα που έχουν θέμα το pride month!

Απ’ την άλλη αν θέλεις να βάλεις ένα καινούργιο πλαίσιο στο προφίλ σου για τον Pride μήνα μπορείς να το κάνεις από τώρα. Κάνε κλικ σε αυτό το link, αφού έχεις ήδη συνδεθεί στον λογαριασμό σου στο Facebook και κάνε αναζήτηση για “fbpride”. Και θα σου εμφανιστεί μια πληθώρα από πλαίσια για την φωτογραφία προφίλ σου!

Μπορείς να επιλέξεις εσύ για πόσο καιρό θέλεις να υπάρχει το πλαίσιο στη φωτογραφία προφίλ σου. Από μια ώρα μέχρι και για πάντα.

Και φυσικά υπάρχουν τα φίλτρα! Μοναδικά εφέ, μάσκες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Θα τα βρεις όλα στο Messenger και οι selfies σου θα αποκτήσουν μια ταυτότητα, θα γεμίσουν με χρώμα, με το χρώμα της αγάπης!

Και είπαμε το Facebook γιορτάζει τον Pride μήνα όχι μόνο για αυτόν τον μήνα καθώς τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα μείνουν και για..αργότερα!

 

 

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s