Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 4-11 Ιουνίου – Μετά την απώλεια, ένα νέο πάθος για ζωή!

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας χαρακτηρίζεται κυρίως από ένα φαινόμενο: την αντίθεση που σχηματίζεται σταδιακά από την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Μία σύγκρουση που μπορεί να διεγείρει πάθη, ανασφάλεια, πόθους και ένταση, προκειμένου να αναζητήσουμε τρόπους συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η Αγάπη πλέον βιώνεται με τρυφερότητα, με ζεστασιά, βαθιά συγκίνηση και οικειότητα. Η ανάγκη για ασφάλεια κοντά στους αγαπημένους μας , φίλους, συγγενείς ή προσωπική σχέση, είναι αισθητή.

Ο συναισθηματικός μας κόσμος όμως είναι ευάλωτος, δεκτικός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος. Στο ζώδιο της Σελήνης, η Αφροδίτη βαδίζει με άνεση, αλλά έχει τις διακυμάνσεις που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες.

Το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, είναι ένα περιβάλλον που χρωματίζει την έκφρασή μας. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στον Καρκίνο, να έχουμε συναναστροφή με ανθρώπους που βιώνουν τη ζωή με την καρδιά! Κάποιες φορές, η νοσταλγία φέρνει πόνο και η μοναξιά μπορεί να μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και διστακτικούς, ή νωχελικούς.

Ο Πλούτωνας, όμως μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης. Απαιτεί αλλαγή και την αναζήτηση μέσω του πάθους, την πληρότητα.

Το συναίσθημα βιώνει τις απώλειες πολύ έντονα, αλλά ταυτόχρονα βιώνει την ανάγκη της αναβίωσης του πάθους και της προσήλωσης σε έναν νέο στόχο. Ο άνθρωπος για να δημιουργήσει πρέπει να αισθάνεται τη φλόγα της δημιουργίας, που θα λειτουργήσει σαν εσωτερική φωτιά, έτοιμη να ανταποκριθεί σε προκλήσεις. Είτε στο πρακτικό μας έργο, είτε στην προσωπική μας ζωή, το πάθος είναι βασικός οδηγός κινητοποίησης.

Θα εκφραστούμε θαυμάσια μέσω μίας Τέχνης!

Δυσκολίες θα μπορούσαν να φανούν αυτές τις μέρες, στο βίωμα μίας απώλειας, του τέλους μίας σχέσης, ή της αλλαγής των συναισθημάτων. Η πρακτική πλευρά της ζωής μας απασχολεί επίσης, με θέμα βασικό την σταθεροποίηση του εισοδήματος. Ας αποφύγουμε ανθρώπους σκοτεινούς, χειριστικούς και ικανούς να τραυματίζουν το συναίσθημα χωρίς ανταπόδοση της αφοσίωσής μας, ενώ ταυτόχρονα ας μην κάνουμε σημαντικές δαπάνες.

Καθώς χρειαζόμαστε αναζωογόνηση, ας τελειώσουμε με μία υπόθεση που κουράζει και εξαντλεί τον ψυχισμό μας, προσδιορίζοντας τις βάσεις για μία ανανέωση από το «μηδέν».

Ίσως να είναι και η μετάβαση σε μία νέα εποχή για μας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Πολύ μεγάλη βαρύτητα έχει για σας η κοινωνική εικόνα και προβολή, καθώς η φήμη προέχει. Μία συναισθηματική «θυσία» σας δείχνει τον δρόμο… Παρά την πικρία, αναπτύσσετε άμυνες και δράση. Θέλετε να ελέγχετε το μέλλον σας, και για τον λόγο αυτό, ας μην παραμείνετε στάσιμοι ή σε «πένθος» για κάτι που χάθηκε. Αν είστε σε θέση εξουσίας, ας μην γίνετε σκληροί ή απόλυτοι. Διαθέτετε αρκετή γοητεία καθώς και προσωπικότητα πολύ έντονη! Η καριέρα θα είναι ο στόχος σας! Υπάρχει συχνά μια ποικιλία από πολλές κλίσεις και ικανότητες, αλλά και δυσκολίες ως προς την επιλογή της απασχόλησης αυτές τις ημέρες. Σίγουρα όμως, έχετε έμπνευση και πρέπει να ανακαλύψετε αυτό που σας «παθιάζει». Αν το επιτύχετε, θα έχετε μεγάλη άνοδο, επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Στα κοινωνικά ζητήματα μπορείτε να αναλάβετε δράση. Αλλά μην απομακρυνθείτε από το μοίρασμα που είναι ισορροπημένο και ουσιαστικό ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, η κατάκτηση του ονείρου, χρειάζεται πραγματική δύναμη και ισχυρή πειθαρχία.

Ταύρος

Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σας, η επιρροή των ημερών έχει βαρύτητα. Σας προσδίδει δυναμισμό και πρωτοποριακό πνεύμα. Με αφορμή μία οικονομική αλλαγή, ενδέχεται να επιδιώξετε επιστημονική μόρφωση ή εξειδικευμένη κατάρτιση με την πεποίθηση ότι θα σας δώσει περισσότερο έλεγχο ή δύναμη οικονομική. Αναζητάνε με πάθος τη γνώση, εξερευνητές και ταυτόχρονα μαθητές που θέλουν να φθάσουν στο βάθος! Ευαισθητοποιημένοι στην συναισθηματική επικοινωνία, μία απώλεια ή η νοσταλγία σας επηρεάζει παροδικά την κρίση. Ας μην αφεθείτε να σας χειραγωγήσουν λόγω αυτής… Η διαίσθηση σχετικά με τα θέματα αυτά είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, δίνοντας βαθιά γνώση και κατανόηση. Έχετε μικρή ανοχή για την υποκρισία και την κοινωνική αδικία. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να επιβάλλετε συναισθήματα ή απόψεις στους άλλους. Η αλλαγή στάσης απέναντι σε θέματα ασφάλειας, προσφέρει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία ατυχών γεγονότων.

Δίδυμοι

Σε ένα πεδίο έρευνας, αντοχής και συναισθηματικών αλλαγών θα κινηθείτε αυτές τις μέρες. Αναζητάτε την υπεροχή σε πρακτικές ή συναισθηματικές σχέσεις. Μέσω μίας δυσκολίας ή απώλειας, ανακαλύπτετε τις συγκινήσεις που έκρυβε ο ψυχισμός σας, και ταυτόχρονα βαθιά ή σκοτεινά ένστικτα. Αποφύγετε την χειριστική συμπεριφορά αν είστε σε θέση υπεροχής, αλλά και τον κυνισμό ή την χειραγώγηση άλλων προς εσάς. Υπάρχει κλίση για το υπερφυσικό, την ψυχολογία, το μυστικισμό, όλα μετά από μία συναισθηματική κρίση. Αν τα ενδιαφέροντά σας σχετίζονται με κληρονομιές, χρέη, δάνεια και με την λίμπιντο, θα είστε σε εγρήγορση αυτή την εποχή. Είστε επινοητικοί και παρατηρητικοί, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα κίνητρα και τη συμπεριφορά. Η επιρροή των ημερών δείχνει τις δυνατότητες για πλήρη αναγέννηση μέσα από διαρκή πάλη για συναισθηματική επιβίωση, κατακτώντας την ασφάλεια σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει πολύ.

Καρκίνος

Μεγάλη βαρύτητα έχουν αυτή την εποχή οι σχέσεις. Κάθε είδους σχέσεις, επαγγελματικές, κοινωνικές, προσωπικές… Υπάρχουν ρωγμές ενδεχομένως σε έναν τομέα σχέσεων και βιώνετε αντιζηλίες, απιστίες, ζήλιες, καυγάδες, δεν μοιάζει να είναι εύκολο. Πολλές φορές οι επιλογές στις σχέσεις έγιναν με στόχο το προσωπικό όφελος. Τα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις είναι κουραστικά…. Ο συνεχής ανταγωνισμός δεν αφήνει χώρο για σωστή και υγιή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να νιώθετε ανικανοποίητοι, κουρασμένοι από σχέσεις εξάρτησης. Αγωνιστείτε για ό,τι θεωρείτε δίκαιο, δίχως να χειραγωγείτε άλλους ή να μειώνετε την αξία, προσωπική σας ή των σχέσεων. Υπερασπιστείτε τη σχέση, αν αξίζει, και ας την έχετε «ψηλά». Σε ένα δικαστικό αγώνα, αν έχετε δίκιο, ας δώσετε τη μάχη ως το τέλος. Μία έντονη αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών, μπορεί να σας αποσταθεροποιήσει. Με ευγένεια και διατηρώντας την ψυχραιμία σας, ας προσπαθήστε να είστε σαφείς και ειλικρινείς. Κάθε σημαντική σχέση σας μεταμορφώνει και η απώλεια μπορεί να γίνει μία νέα αρχή. Αλλά δίχως εξουσιαστική ή χειριστική συμπεριφορά.

Λέων

Εστιάζετε αυτή την εποχή το βάρος των υποθέσεων που συνδυάζονται με το εργασιακό περιβάλλον. Είστε στο τέλος ενός κύκλου ή ενός έργου, που αφήνει μία γεύση πικρίας. Ωστόσο, είναι σημαντικό το ότι έχετε προσφέρει πολλά, με καθαρό τρόπο και με επιμονή και υπομονή. Τα οφέλη ίσως δεν ήταν τα αναμενόμενα, αλλά έχουν ουσία και έδωσαν εμπειρική γνώση. Μία νέα αρχή μην σας φοβίζει. Αποφύγετε να γίνετε ελεγκτικοί και κυριαρχικοί λόγω της ανησυχίας ή ανασφάλειας. Επίσης, τα ταλέντα σας, είναι πιθανόν να δημιουργούν ζήλεια και ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει τελειότητα, αν αυτό σας απασχολεί στο έργο σας. Υπάρχει σίγουρα όμως έμπνευση και μπορείτε μέσω αυτής να ανανεώσετε την λειτουργικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Επικεντρωθείτε και με βήματα πρακτικά, ολοκληρώνετε ό,τι έχετε αναλάβει. Προσοχή στην κόπωση ή στην συναισθηματική νοσταλγία, απογοήτευση ή πικρία, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ψυχοσωματικές ευαισθησίες. Έχετε την δυνατότητα της πλήρους αναζωογόνησης, κυρίως συναισθηματικής. Θα μοιάζει με ανάρρωση!

Παρθένος

Αυτή την εποχή, κλονίζονται αξίες που άπτονται της δημιουργικότητας. Μάλιστα κάποιες φορές, θα σας παρασύρουν έντονες επιθυμίες, παθιασμένες, που θα συνταράσσουν το «είναι» σας. Αν ένας στόχος ή μία σχέση έχουν φθάσει σε τέλμα ή ένα τέλος, θα είστε σε συνεχή αναζήτηση δημιουργικών τρόπων αυτοέκφρασης. Μέσω της δημιουργίας δεν αποκλείεται υποσυνείδητα να επιδιώκετε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Ωστόσο, ας ασχοληθείτε κυρίως με χώρους δημιουργικούς και ψυχαγωγικούς. Αποφύγετε το πάθος για κάποιο τυχερό παιχνίδι, καθώς δεν σας ευνοεί η προσκόλληση προς αυτή την κατεύθυνση. Η πιθανή αδυναμία σας προς τα παιδιά, σας κάνει να είστε αρκετά ανήσυχοι γι αυτά, σε σημείο να τα «πνίγετε» ή να τα πατρονάρετε έντονα. Αποφύγετε να τα κουράζετε όπως και να περνάτε με εμμονή δικές σας αντιλήψεις ή βιωματικές εμπειρίες. Το φλερτ είναι ρίσκο που σας φοβίζει αλλά δεν τελειώνει η ζωή μας, με μία απώλεια. Ίσως πιο σοφοί, εστιάσουμε με καλύτερο τρόπο στην επόμενη σχέση. Γι αυτό, τολμήστε ξανά μία νέα αρχή!

Ζυγός

Εκείνο που θα μετρά σε σας αυτή την εποχή, είναι η εσωτερική ασφάλεια. Θέτετε τέλος σε μία σχέση οικογενειακή ή σας επηρεάζει σαν να είναι σε τέλμα ή ένα τέλος. Θα είναι σημαντικό να δώσετε βαρύτητα σε σημαντικούς στόχους που αλλάζουν και μία νέα πορεία ή διαδρομή. Κατά συνέπεια, να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, όπου υπάρχουν, και να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε ένα ουσιαστικό έργο που προκύπτει από την δύναμη της αλλαγής, της μεταμόρφωσης. Πνευματικά ανήσυχοι, θέλετε να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά και η δημιουργική σας έφεση θα επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση και θα είναι μοχλός αναζωογόνησης. Αποφύγετε όμως την εμμονή σε ένα τέλμα ή σε κάτι που χάθηκε. Διατηρείτε τις ευαισθησίες σας και αποφύγετε την χειριστική συμπεριφορά, δική σας ή των άλλων προς εσάς. Ας θυμόσαστε πως ό,τι χάνεται, αφήνει χώρο για να γεννηθεί κάτι νέο. Και η διαισθητική σας ικανότητα θα σας οδηγήσει σωστά. Η εποχή αναδεικνύει πως πρέπει να μάθετε να χτίζετε την εσωτερική σας ασφάλεια μόνοι σας, με φίλους, με παραγωγική δουλειά, μετριάζοντας την σκληρότητα των εξωτερικών προκλήσεων.

Σκορπιός

Θα σας ενδιαφέρει κάθε νεωτερισμός ή πρωτοτυπία αυτή την εποχή, εξ άλλου σας έλκουν τα θέματα που διεγείρει ο Πλούτωνας, ως κυβερνήτης σας. Οι σκέψεις στρέφονται γύρω από ένα πάθος για δημιουργία και έμπνευση. Προφανώς θα έχετε νέους τρόπους σκέψης πάνω σε θέματα πρακτικά, όπως τα οικονομικά, και πάνω στις σχέσεις. Με δυνατότητα ανάλυσης σε βάθος και ικανότητα επιστημονικής έρευνας θα αναζητήσετε λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει στους δύο προαναφερθέντες τομείς. Θα ψυχολογείτε αρκετά τους άλλους, αλλά ας μην γίνετε χειριστικοί μέσω του λόγου ή της δύναμης επιρροής σας προς αυτούς. Αν σας έχει πονέσει μία απώλεια, αποφύγετε τις εμμονές και αλλάξετε σκεπτικό, τρόπο προσέγγισης του θέματος, αλλά και αναζητήστε άλλους δρόμους στον τομέα αυτό. Είστε ευπροσάρμοστοι, με επαναστατική σκέψη. Ενδιαφερθείτε για την προσωπική πνευματική σας ανάπτυξη. Αν έχετε ταλέντο στην συγγραφή, θα αποτυπώσετε την κριτική σας και το συναίσθημα, καλύτερα από ποτέ! Θα ανοίξουν δε, νέοι πνευματικοί δρόμοι μέσω των συγκινήσεων.

Τοξότης

Αυτή την εποχή σας ενδιαφέρει ένα σοβαρό απόκτημα. Παθιάζεστε με την ανάγκη να ξεκινήσετε από ο μηδέν και να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, που θα ωφελήσει και σας και θα σας διασφαλίσει για το μέλλον. Υπάρχει έντονη επιθυμία για έναν οικονομικό στόχο, και ίσως μέσω αυτού, η καθιέρωση και ο έλεγχος. Η δημιουργική έμπνευση σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια πάθους και πόθων. Αποφύγετε την υπερβολική κτητικότητα σε υλικά πράγματα και την εξάρτηση σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων. Συνειδητά ή υποσυνείδητα, ίσως εξισώνετε τον πλούτο με την εξουσία. Με έκδηλη την ανάγκη επιβεβαίωσης και επανακαθορισμού της θέση σας, αισθάνεστε άβολα να επιδιώκετε την καθιέρωση μέσω των αποκτημάτων. Ωστόσο κρίνετε πως είναι απαραίτητο να παραμείνετε σταθεροί στο έργο σας. Υπάρχουν οι δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δύναμη και ανάπτυξη βαθύτερων αξιών. Μεταμορφώνεστε με την αντίληψη της ασημαντότητας της ύλης μέσα από απώλειες…

Αιγόκερως

Είναι η στιγμή για μία σημαντική σας επιδίωξη. Διαθέτετε έντονο μαγνητισμό και έλκετε τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Καθώς έχετε πλήρη επίγνωση του εαυτού τους και έναν αυτοέλεγχο σε όλους τους τομείς, συναισθηματικά, πνευματικά, συγκινησιακά, ας μην είστε αυστηροί με όσους βρίσκονται σε μία σχέση εξάρτησης προς εσάς.. Ο έλεγχος αυτός δεν μένει σε προσωπικό επίπεδο (αυτοέλεγχος) αλλά προσπαθείτε πιθανόν να ελέγξετε και άλλους, συνεργάτες ή το ταίρι σας. Με έντονη δυναμική προσωπικότητα, πάθος, προβάλετε μια εικόνα εξουσίας, ενώ εκπέμπετε και μια αύρα μυστηρίου. Υπάρχει δίψα για δράση, για ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την αυτοπροβολή. Μπορεί να είστε πολύ επινοητικοί, αναλαμβάνοντας σε μία συνεργασία, ιδιαίτερες αρμοδιότητες. Ας μην γίνετε σκληροί από τον φόβο μίας απώλειας, Αντίθετα, διατηρώντας τις ευαισθησίες σας, θα υπάρξουν οι δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δηλώνει πως ό,τι και να συμβεί στο εξής, επουλώνονται τα τραύματα και γίνεστε περισσότερο «σοφοί» με την δύναμη που διαθέτετε.

Υδροχόος

Αναζητάτε αυτή την εποχή την συναισθηματική απομόνωση. Έχετε ανάγκη να μείνετε με τις σκέψεις σας. Είστε έντονα διαισθητικοί και με ψυχική ενέργεια. Ενδέχεται να επιδιώξετε να βρείτε αυτό που σας δίνει δύναμη και σας αναπτύσσει εσωτερικά και συναισθηματικά, ξεκινώντας από το «μηδέν». Θα αναπτύξετε την συναισθηματική σας επιρροή ίσως μέσω ενός ταλέντου ή μίας δεξιότητας. , ώστε να κερδίσουν την κρυφή δύναμη και την εξουσία που προέρχεται από τέτοιο ταλέντο. Ακόμα έχετε επιθυμία για μυστικιστικές και μεταφυσικές εμπειρίες. Έχετε επίσης την δυνατότητα να αντιμετωπίζετε συναισθηματικές απώλειες ή οικονομικές αλλαγές, με σθένος. Αν αγαπάτε πολύ και με βάθος, ή εμμονή, αποφύγετε την προσκόλληση ή αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διαθέτετε ιδανικά και μπορείτε να αφοσιωθούν σε φροντίδα συνανθρώπων σε κλειστούς χώρους όπως ιδρύματα, νοσοκομεία, φυλακές. Αυτή την εποχή διεγείρονται μνήμες (Καρμικές), καθώς αισθάνεστε μια ανεξήγητη δύναμη και υπεροχή από τα βάθη της ψυχής και του υποσυνειδήτου! Ας αναγεννηθείτε συναισθηματικά και υλικά, διατηρώντας την αίσθηση δικαίου και ξεπερνώντας φόβους και εμμονές στις σχέσεις.

Ιχθείς

Για να επιτύχετε το καλύτερο αυτή την εποχή, θα βρείτε το νόημα της ζωής σε ομάδες και φιλίες. Υπάρχει έντονη ανάγκη να είστε αρεστοί και αποδεκτοί, κάτι που δεν είναι δύσκολο. Αν ανήκετε σε μία ομάδα με ιδεολογικές πεποιθήσεις, θα αγωνιστείτε γι’ αυτές αλλά μπορεί να απομονωθείτε ή να απομακρυνθείτε από τους αγαπημένους σας και να έχετε απώλειες. Αν πάλι υπάρχει συναισθηματική μοναξιά, θα αναζωογονηθείτε σε ένα έργο συλλογικό. Επηρεάζετε πολλούς φίλους και θαυμαστές καθώς και οπαδούς των ιδεών σας. Εκμεταλλευτείτε τις επιδράσεις αυτές, δίχως χειριστική στάση. Απολαμβάνετε δημοτικότητα και είστε πολύ ελκυστικοί αλλά απόμακροι προς τους οικείους σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η τελική επιδοκιμασία των άλλων δίνεται μόνο όταν οι ίδιοι σέβεστε τα όρια και τους αγαπημένους σας. Αυτή η εποχή είναι σημαντική για αλλαγές στις σχέσεις και κάποιες δυσάρεστες ή ανώφελες, θα απομακρυνθούν οριστικά. Ένα νέο όραμα σας περιμένει!

 

 

https://www.neolaia.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s