Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 24 Απριλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τη χαλαρή σου διάθεση να επικρατεί καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και να ευνοεί τη ψυχολογία σου! Το τρίγωνο που σχηματίζεται με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Επίλεξε κάτι που να βοηθά εκτός από το σώμα και το πνεύμα καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μη χάσεις το ενδιαφέρον σου! Οι συναντήσεις με φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου σίγουρα θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά!

Επεδίωξε να κάνεις κάτι ξεχωριστό με τον/τη σύντροφό σου ή κάτι που δεν κάνετε συχνά  καθώς η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κερδίσει με τη διαφορετικότητα της.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα  καθώς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα τόσο θα φέρνει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις όπως μια δραστική αλλαγή εντός του σπιτιού σου. Είναι πιθανό ακόμα και να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε ένα νέο σπίτι ή να μείνεις μαζί με το/η σύντροφο σου. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποφάσεις σου θα ταράξουν τα ύδατα!

Μία ξαφνική πρόταση από τον/τη σύντροφό σου που σχετίζεται με θέματα σπιτιού θα σε εκπλήξει πιθανόν ευχάριστα, καθώς είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι ακόμα και η προοπτική μιας συγκατοίκησης. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα σε μία νέα γνωριμία θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα καθώς θα νιώθεις οικεία μαζί της.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί κοινωνικές συναντήσεις, νέες πληροφορίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπους να επικοινωνήσεις τις εκκεντρικές απόψεις σου, καθώς είναι ένας τρόπος για να σπάσεις τη μονοτονία! Εσύ μπορεί να το δεις ως παιχνίδι και διασκέδαση όμως να ξέρεις πως σήμερα θα είναι εύκολο να σοκάρεις τους ανθρώπους γύρω σου με τις απόψεις σου για αυτό προσπάθησε να μην το τραβήξεις!

Μία ιδέα σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς οι γνώμες σας δεν θα συμπίπτουν πουθενά αλλά στο τέλος θα βρείτε σημείο επαφής! Αν είσαι ελεύθερος/η, η «τρέλα» σου θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις σε μία γνωριμία που θα κάνεις σήμερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις εξακολουθούν να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σου καθώς αν δεν τις τακτοποιήσεις η ανασφάλεια σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ενισχύει την ανάγκη σου για περισσότερα αποκτήματα για αυτό και θα προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις με οικονομικές δοσοληψίες για να δεις τι σου απομένει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο μυαλό σου ένα καλό τρόπο για να ζητήσεις αύξηση. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρεις μια άλλη ιδέα που θα αυξήσει το εισόδημα σου και μέχρι τώρα δεν έχεις σκεφτεί. Η ημέρα πάντως θα φέρει νέες ιδέες που θα βοηθήσουν το ταμείο σου να ανακάμψει!

Μία ιδέα που θα έχεις θα βοηθήσει την κατάσταση στο ταμείο σου αλλά πέρα από αυτό το μυαλό σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι θα κερδίσει και το/η σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα πλησιάσεις αυτόν που θέλεις σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος. Προσπάθησε να είναι για τους σωστούς λόγους!

 

ΛΕΩΝ

Παρόλο που ανήκεις στα σταθερά ζώδια σήμερα η διάθεση σου θα μεταβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη με γρήγορους ρυθμούς καθώς η σκέψη σου τρέχει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξω από τα «κουτάκια» και αυτό θα είναι σωτήριο για να βρεις λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Ακόμα είναι πιθανό να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να μην περίμενες και τελικά να εκπλαγείς ευχάριστα!

Σήμερα  το πνεύμα σου θα είναι το δυνατό σου χαρτί για αυτό χρησιμοποίησε το για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και να βρείτε μία λύση που δεν είναι συνηθισμένη σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε το μυαλό σου και αυτό θα βρει τον τρόπο να κάνει εντύπωση εκεί που θέλεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσες δουλειές και να έχει το πρόγραμμα σήμερα θα βρεις τις κατάλληλες δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αιτία για αυτό είναι η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα και σου δημιουργεί απώλεια ενέργειας καθώς φέρνει στο μυαλό σου 100 σκέψεις το λεπτό!  Το τρίγωνο  που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Προτίμησε τα καθώς είναι ένας καλός τρόπος να συνειδητοποιήσεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και να τα διαχωρίσεις από τα υπόλοιπα.

Μία ξαφνική ιδέα που θα έχεις μπορεί να πέσει λίγο «απότομη» στον/τη σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα οι σκέψεις σου θα έχουν ένα βαθμό εκκεντρικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε το σύμπαν να φτιάξει το καλύτερο σενάριο για τα αισθηματικά σου ζητήματα και μην επέμβεις καθόλου!

 

ΖΥΓΟΣ

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα γίνουν πόλος έλξης για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο πλάι σου σήμερα και εσύ δεν θα χάσεις ευκαιρία να τις αναπτύξεις καθώς θα διαπιστώσεις πως αρέσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την οξύνοια του μυαλού σου γεγονός που θα σε φέρει στο προσκήνιο και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Εκμεταλλεύσου αυτό το χάρισμα προκειμένου να βρεις την κατάλληλη λύση για θέματα που απασχολούν εσένα, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου!

Σήμερα θα βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η από κόσμο καθώς οι ιδέες σου και οι απόψεις σου και θα κερδίσουν τον περίγυρό σου αλλά μπορεί να γίνουν και η αιτία για να ζηλέψει ο/η σύντροφός σου καθώς θα είσαι αρκετά δημοφιλής! Αν είσαι ελεύθερος/η επεδίωξε να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει καθώς αν το κάνεις δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε πυρετό επαγγελματικών θεμάτων καθώς έχεις στο νου σου κάποιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα σου στη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει «επεκτατικές διαθέσεις»  και την ανάγκη για επιβεβαίωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει νέες ιδέες στο μυαλό σου που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το σκοπό σου αρκεί να τις συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα. Πρόσεξε καθώς χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να τις παρουσιάσεις για αυτό συγκράτησε την παρόρμηση σου!

Ζήτησε από τον/τη σύντροφό σου να σε συνοδεύσει σε μία κοινωνική υποχρέωση καθώς αυτό θα είναι μία καλή αφορμή για να κάνετε μία δημόσια εμφάνιση, η οποία θα είναι υπέρ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα σου κάνει εντύπωση καθώς κάνει διαφορετική από τις συνηθισμένες και τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε παρακινεί να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα, πτυχία, σεμινάρια και οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό θα ενισχύσει την αντίληψη σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αν έχεις σε εκκρεμότητα κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να το διευθετήσεις.

Ετοίμασε ένα ταξίδι παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα σήμερα θα σας παρακινήσει να φύγετε  σε ένα μέρος της αρεσκείας σας προκειμένου να χαλαρώσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που σχετίζεται με το εξωτερικό θα είναι το νέο σου φλερτ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σκέψη σου θα μονοπωλήσουν οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς η  Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η και με υλικά αγαθά αλλά και με ανθρώπους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να βλέπεις κάποια ζητήματα σαν ζητήματα ζωής και θανάτου χωρίς να είναι. Σήμερα θα μπορέσεις να αποδεχτείς το διαφορετικό αλλά και να μην είσαι τόσο αυστηρός/η με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι η επιτυχία της ημέρας.

Μία συζήτηση χωρίς περιστροφές θα βοηθήσει εσένα και τον/τη σύντροφό σου να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά ζητάτε από τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις  και να ερωτευτείς κάποιον/α που έχει πολλά από αυτά που μέχρι τώρα ήσουν κατηγορηματικός/η πως δεν θέλεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έρθει στην επιφάνεια η συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων και θα γίνεις αρκετά ευάλωτος/η απέναντι τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εξελίξεις που θα σε ευνοήσουν και σχετίζονται με συνεργασίες. Ακόμα είναι πιθανό να σου γίνει μια νέα πρόταση για συνεργασία η οποία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όσο πιο εύκολα δεχτείς τυχόν αλλαγές τόσο πιο κερδισμένος/η θα βγεις.

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να κάνει ή να πει κάτι που θα σε εκπλήξει σήμερα αλλά μην ανησυχείς καθώς θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται η σχέση με κάποιο συνεργάτη σου να περάσει και σε πιο προσωπικό επίπεδο και κάπως έτσι να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της έχει αρχίσει και γίνεται κουραστική για εσένα με αποτέλεσμα να ψάχνεις αφορμή να βρεις μια δικαιολογία και να τινάξεις από πάνω σου κάποιες δουλειές που σε κουράζουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου πιο γρήγορα από αυτό που υπολόγιζες, καθώς το μυαλό σου θα βρει τον τρόπο να το κάνει! Ακόμα είναι πιθανό να υπάρξει μια αλλαγή σε εργασιακά ζητήματα που δεν πρέπει να σε ανησυχήσει καθώς θα είναι για καλό.

Σήμερα προκειμένου να βρεις τρόπο να αποδράσεις από τις δουλειές που έχεις θα προτείνεις κάτι δελεαστικό στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να σε ακολουθήσει και να αποδράσει και εκείνος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως κατά τη διάρκεια των εργασιακών υποχρεώσεών σου μπορεί να κάνεις και μία γνωριμία η οποία δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η.

 

http://mag.sigmalive.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s