10 Εναλλακτικές Χρήσεις του Αεροπλάστ που δεν Έχετε Φανταστεί

στις

Εκτός από αυτή την πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα, η πραγματική χρήση του αεροπλάστ είναι να προστατεύει ευαίσθητα αντικείμενα κατά τη μεταφορά για να μην σπάσουν. Εμείς, όμως, βρήκαμε και άλλους 10 τρόπους που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αποδεικνύοντας ότι η χρησιμότητά του δεν περιορίζεται στην προστασία εύθραυστων αντικειμένων!

Δημιουργήστε έργα τέχνης. Μπορείτε να βάψετε το αεροπλάστ και να δημιουργήσετε τα δικά σας έργα τέχνης πάνω του. Είναι ιδιαίτερα και έχουν μοναδική υφή.

thehomeissue_aeroplast1.jpg

Διατηρήστε τα τρόφιμα στη θερμοκρασία που θέλετε. Μπορείτε να τυλίξετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα που θέλετε να μεταφέρετε με αεροπλάστ για να διατηρηθούν παγωμένα. Το ίδιο ισχύει και αν θέλετε να διατηρήσετε κάτι ζεστό.

thehomeissue_aeroplast2.jpg

Μονώστε τα παράθυρα. Αν κρυώνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, βάλτε αεροπλάστ στα παράθυρά σας για να τα μονώσετε. Θα κρατήσει έξω το κρύο και μέσα τη ζέστη.

thehomeissue_aeroplast3.jpg

Προστατεύστε το παρμπρίζ σας από τον πάγο. Μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο φύλλο αεροπλάστ στο παρμπρίζ σας, στερεώνοντάς το με τους υαλοκαθαριστήρες, για να μην παγώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

thehomeissue_aeroplast4.jpg

Φτιάξτε μαξιλαράκια για λαβές. Είτε πρόκειται για πόμολα, είτε για τις πατερίτσες που ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε, το αεροπλάστ θα δημιουργήσει μαλακές λαβές και θα προστατεύσει τα χέρια σας.

thehomeissue_aeroplast5.jpg

Προστατεύστε τα γόνατά σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεται να γονατίσετε, όπως για παράδειγμα στην κηπουρική, το αεροπλάστ είναι ιδανικό για να προστατεύσει τα γόνατά σας.

thehomeissue_aeroplast6.jpg

Τυλίξτε τα εργαλεία σας. Όχι μόνο θα τα προστατεύσετε από την φθορά, αλλά θα κάνουν και πολύ λιγότερο θόρυβο μέσα στο κουτί καθώς τα μεταφέρετε.

thehomeissue_aeroplast7.jpg

Προστατεύστε τα φυτά σας. Το αεροπλάστ είναι ο καλύτερός σας φίλος αν θέλετε να προστατεύσετε τα φυτά σας από το κρύο.

thehomeissue_aeroplast8.jpg

Χρησιμοποιήστε το ως στρώμα ύπνου. Αν αποφασίσατε να πάτε για κάμπινγκ και σας λείπουν τα απαραίτητα, όπως για παράδειγμα το στρωματάκι, βάλτε αεροπλάστ κάτω από το sleeping bag για να μην νιώθετε σκληρό το έδαφος.

thehomeissue_aeroplast9.jpg

Χρησιμοποιήστε το ως αγχολυτικό. Φυσικά, κρατήσαμε για το τέλος την καλύτερη χρήση του (την οποία είμαστε σίγουροι ότι ήδη γνωρίζετε): αν γυρίσατε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και έχετε ένταση και άγχος, πάρτε ένα κομμάτι αεροπλάστ και αρχίστε να σπάτε τις φούσκες για να χαλαρώσετε!

thehomeissue_aeroplast10.jpg

 

http://spirossoulis.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s