Δώρα Ομορφιάς από την Medi cosmetic

στις

Ανοιξιάτικη ανανέωση από τα Medi Cosmetic και το Vesper!

Τα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, γιορτάζουν την Άνοιξη και δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες του {vesper} να κερδίσουν υπέροχα δώρα ομορφιάς!

Μία τυχερή θα κερδίσει μία ολοκληρωμένη θεραπεία με την επαναστατική μέθοδο LIPOSONIX! Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο μη επεμβατικό αδυνάτισμα, ενώ η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι τόσο μεγάλη, που μόλις μία συνεδρία με τη μέθοδο LIPOSONIX ισούται με 1 νούμερο μικρότερο στα ρούχα! Δείτε περισσότερα για τη μέθοδο LIPOSONIX εδώ.

Και δεν τελειώσαμε εδώ! Όλες οι συμμετοχές κερδίζουν εντελώς δωρεάν, μία συνεδρία αποτοξίνωσης AIR PRESSING, η οποία λειτουργεί με την εναλλακτική πίεση αέρα στο σώμα, προκαλεί έντονη εφίδρωση και επιτάχυνση της διαδικασίας ενεργοποίησης του μεταβολισμού.

Medi Cosmetic
Σύνταγμα / Κηφισιά / Γλυφάδα / Θεσσαλονίκη www.medicosmetic.gr

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 14 Μαρτίου  2018 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:59μμ.

Ο τυχερός ή τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό, όπως ορίζεται παρακάτω από τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Όροι και προϋποθέσεις.

– Η υπηρεσία θα γίνει μόνο στα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic και κατόπιν ραντεβού.

– Ο τυχερός ή η τυχερή μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του έως 30/06/18. Αν το χρονικό όριο αυτό εξαντληθεί το δώρο παύει να ισχύει.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 31/03/2018. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το email που θα του αποσταλεί.

Οδηγίες συμμετοχής στον διαγωνισμό

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω Φόρμα Στοιχείων Συμμετεχόντων και μετά τον πίνακα για την κλήρωση του διαγωνισμού. Προσοχή πρέπει να συμπληρωθούν και τα δύο στοιχεία για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Καλή Επιτυχία!

 

Φόρμα Στοιχείων Συμμετεχόντων εδώ : http://vesper.gr/s/gift36-03-18/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s