Και τώρα κάτσε: σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπεία θρέψης, όλα σε ένα! Λιποθύμησες;

στις

Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και πώς να μην γίνει αφού το Pantene είναι στη ζωή μας και έχει βάλει σκοπό να κάνει τη ζωή της γυναίκας πιο εύκολη και απλή και τα μαλλιά της υγιή και πολύ δυνατά!

3 σε 1 σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπεία θρέψης, όλα σε ένα!

Γίνεται; Γίνεται!

Μετά την επιτυχία του Νέου Pantene, του πρώτο σαμπουάν που εμπλουτίζει τα μαλλιά με θρεπτικά συστατικά Pro-V, το Pantene λανσάρει τώρα το νέο 3 σε 1,παρέχοντας ταυτόχρονα σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και εντατική φροντίδα σε ένα μόνο βήμα – για 100% πιο δυνατά μαλλιά!

Πρέπει να το παραδεχτείς, πολύ συχνά παραλείπεις τη θεραπεία θρέψης, ακόμη και τη μαλακτική κρέμα, όταν οι χρονικοί περιορισμοί της καθημερινότητας υπερέχουν έναντι της περιποίησης των μαλλιών σου.

Ωστόσο, το Pantene γνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζει τόσο η εντατική φροντίδα όσο και η μαλακτική κρέμα στο να φαίνονται τα μαλλιά σας υγιή, με ελαστικότητα και λάμψη!

Περισσότερες από 30 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη χρησιμοποιούν 2 σε 1 σαμπουάν-μαλακτική κρέμα για να εξοικονομούν χρόνο και το ένα τέταρτο των γυναικών που χρησιμοποιούν 2 σε 1 πιστεύουν ότι τους λείπει ελαστικότητα. Ευτυχώς, το Pantene ήρθε να τους δώσει τη λύση με το πρωτοποριακό 3 σε 1!

Αυτός ο νέος «σύμμαχος» των μαλλιών περιέχει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα ΚΑΙ θεραπεία, προσφέροντας πρόσθετα θρεπτικά συστατικά για δύναμη και λάμψη σε ένα μόνο βήμα – ιδανικό για τους χρονικούς περιορισμούς της καθημερινότητας.Untitled-2.jpg

Η νέα επαναστατική φόρμουλα σαμπουάν του Pantene προχωράει πιο πέρα από τον καθαρισμό. Εισάγει το κατοχυρωμένο, πλούσιο σε λιπίδια, θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blends™, στον πυρήνα της τρίχας, επιτυγχάνοντας ενδυνάμωση από τη ρίζα. Η ενσωματωμένη μαλακτική κρέμα αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό με το σαμπουάν, για πλούσια και γερά μαλλιά χωρίς βάρος. Τέλος, το 3 σε 1 παρέχει θεραπεία για πιο γερά, εμφανώς υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Αυτό δεν ήθελες; Αυτό θα πετύχεις!

 

http://www.missbloom.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s