Χωρίς κατηγορία

Που πηγαίνουν τα σαπουνάκια του ξενοδοχείου όταν κάνεις check out;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ που πηγαίνουν τα σαπουνάκια του ξενοδοχείου όταν κάνεις check out; Αφήνοντας έξω το ενδεχόμενο του να τα παίρνεις μαζί σου, αφού ολοκληρώσεις τη παραμονή σου έχεις σίγουρα αφήσει πίσω σου μισο-άδεια σαμπουάν και σαπουνάκια χεριών. Που καταλήγουν όλα αυτά;

Στην Αμερική, πιο συγκεκριμένα στο Orlando, υπάρχει μια εταιρεία που ανακυκλώνει το σαπούνι και φτιάχνει καινούργιο. Το νέο σαπούνι διαμοιράζεται σε περιοχές που έχουν ανάγκη! Πολλά ξενοδοχεία πληρώνουν την Clean the World 0.50$ το δωμάτιο ανά μήνα για να ανακυκλώσει το υπολειπόμενο σαπούνι.

Η εταιρεία Clean the World συνεργάζεται και με εταιρείες καλλυντικών οι οποίες τις στέλνουν τις μπάρες σαπουνιού που απέρριψαν. Στη συνέχεια αναδιαμορφώνονται και αποστέλλονται σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως είναι ο Ερυθρός Σταυρός.

Το έργο της είναι εξαιρετικά σημαντικό και αξιόλογο και αυτό φαίνεται και στα νούμερα της. Το 2016 δημιούργησαν πάνω από 7 εκατομμύρια σαπούνια εκ των οποίων 500.000 μπάρες σαπουνιού εστάλησαν στην Αϊτή και στις Μπαχάμες μετά τον μεγάλο τυφώνα Mathew.

Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με μισή χρησιμοποιείται σαμπουάν, αφρόλουτρο, και μπουκάλια conditioner. Αυτά τα στοιχεία είναι στενά επιθεωρούνται (φιάλες πρέπει να είναι 3/4), οι αδειάζει μπουκάλια ανακυκλώνονται, και στη συνέχεια, περιλαμβάνονται στα προαναφερθέντα είδη προσωπικής υγιεινής – τα οποία περιλαμβάνουν επίσης οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, και απολυμαντικό χεριών – πριν διανεμηθεί σε καταφύγια αστέγων σε όλο τον κόσμο.

484539783-800x531.jpg

 

http://www.papelle.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: