Το blog μου <3

Έκανα λογαριασμό στο Google + !!

Όπως διαπιστώσατε και από τον τίτλο δημιούργησα λογαριασμό στο Google + . Μπορείτε να με ακολουθείτε και εκεί όποιος θέλει . Το όνομα είναι όπως το blog serendipity και έχω την ίδια εικόνα με το εξώφυλλο μου . Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει αυτές τις συλλογές μέσα στις οποίες εμπεριέχονται κομμάτια που έχω ανεβάσει και εδώ. Φυσικά δεν θα ανεβάζω τα ίδια αλλά κάποια από αυτά . Επειδή υπάρχουν αρκετά άτομα με το ίδιο όνομα η εικόνα προφίλ είναι αυτή :

dd19beb087ef3b03e0b5f803629c934d.jpg Η φωτογραφία αυτή θα σας την εμφανίζει σε ένα μικρό κύκλο.

https://plus.google.com/s/Serendipity/top

η συγκεκριμένη διεύθυνση θα σας βοηθήσει να με βρείτε πιο εύκολα αν πάτε στις αναρτήσεις ….έχω ανεβάσει το ίδιο <<Αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι?>> Πάνω πάνω φαίνεται η εικονίτσα στο κύκλο , ο τίτλος serendipity και ένα μικρό τύπου βελάκι που δίπλα γράφει διάφορα. Αν πατήσετε πάνω στο serendipity θα σας βγάλει στο προφίλ μου και εκεί θα μπορέσετε να με ακολουθήσετε πατώντας ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ σε όποια από τις συλλογές θέλετε !!!!

Όλες αυτές τις λεπτομέρειες τις γράφω για τα άτομα που δεν είναι και τόσο γνώστες του συγκεκριμένου ….. η αλήθεια είναι πως και εγώ προσπαθώ να το μάθω και γι΄αυτό χρειάζομαι την κατανόησή σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: