Χωρίς κατηγορία

League of Legends

Το League of Legends (Πρωτάθλημα Των Θρύλων) και σε συντομογραφία lol  είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε από την εταιρεία Riot games και κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Οκτωβρίου 2009. Αξίζει να σημειωθεί πως,το παιχνίδι είναι Free to Play, που σημαίνει ελεύθερα μπορεί κάποιος να παίξει αρκεί να έχει το παιχνίδι αυτό εγκατεστημένο στον υπολογιστή του.

upl5566d513407cb

Το League of Legends διαθέτει μια τεράστια ποικιλία ηρώων που διευρύνεται διαρκώς. Κάθε ένας από αυτούς τους ήρωες έχει το δικό του σχεδιασμό και στυλ παιχνιδιού.Οι παίκτες είναι γνωστοί ως επικαλεστές.

Καθώς αυξάνεται το επίπεδο επικαλεστή,  ξεκλειδώνονται νέα πλεονεκτήματα που θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του ήρωά σας στις Αρένες της Δικαιοσύνης. Αυτά τα πλεονεκτήματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: ξόρκια επικαλεστών, ρούνοι και εξειδικεύσεις.

League-of-Legends-Screenshot-Gameplay

Το παιχνίδι μπορεί σήμερα να παιχτεί με πέντε διαφορετικούς τρόπους:

Tutorial είναι ο τρόπος παιχνιδιού, όπου οι νέοι παίκτες κατευθύνονται προς το πρώτο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Custom mode επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν ένα δικό τους παιχνίδι που άλλοι παίκτες μπορούν να βρουν σε μια λίστα για να συμμετάσχουν.CO – OP Vs Ai mode είναι ένα game το οποίο παίζουν κανονικοί παίκτες εναντίον bots.Normal mode οι ίδιοι οι παίκτες περιμένουν την αυτόματη αναζήτηση να τους ταιριάξει είτε με άλλους παίκτες (Solo) ή ως μέρος μιας ομάδας .Το Ranked mode είναι ο τρόπος παιχνιδιού όπου μάχονται παίχτες μέγιστου επιπέδου 30lvl και θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 16 champions, αλλά πριν ξεκινήσουν πρέπει να επιλεγεί ο αρχηγός από τον διακομιστή (Ο παίκτης επιλέγεται τυχαία) και αυτός πρέπει να κάνει bans δηλαδή να απαγορεύσει την επιλογή τριών ηρώων από το παιχνίδι.

league-of-legends-texas-jail

Το League Of Legends αποτελείται από χάρτες, με διαφορετικό θέμα παιχνιδιού ή με μικρές διαφορές και game modes.

  1. The Summoner’s Rift (Το Φαράγγι Των Επικαλεστών)
  2. Μπλε Πλευρά
  3. Κόκκινη Πλευρά
  4. Τέρατα
  5. The Crystal Scar/Dominion (Η Κρυστάλλινη Ουλή/Κυριαρχία)
  6. ARAM (Γέφυρα Του Πόνου ή Μαινόμενη Άβυσσος
  7. Twisted Treeline (Δάσος Της Σύγχυσης)
  8. Shurima (Σουρίμα)

Συνοψίζοντας, το League of Legends είναι ένα παιχνίδι με ποικιλία και δράση  διότι έχει 75 πρωτότυπους Ήρωες, ενώ κάθε μήνα προστίθενται νέοι Ήρωες στο Πρωτάθλημα των Θρύλων. Κάθε Ήρωας έχει το δικό του, μοναδικό στυλ, τις δικές του ικανότητες και τις δικές του τακτικές μάχης περιλαμβάνει ήρωες που καλύπτουν όλα τα γνωστά αρχέτυπα, από σατανικές μεγαλοφυΐες μέχρι επικά τέρατα και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον φανταστικό του κόσμο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: